MAÇTAN sonra Fenerbahçe takım otobüsünde espiriler havada uçuştu. Fenerbahçe TV’nin canlı yayınına katılan futbolcular, espirileriyle herkesi kahkahaya boğdu. Özer’den pozisyonu anlatması istendi. Özer de, “Emre abi, bana çok güzel bir asist yaptı. Bana da sadece dokunmak kaldı” deyince, takım arkadaşları kahkahaya boğuldu.  
 
Hayalimin golü
 
Gol sevinci sırasında, “Al da at dedim. Daha ne yapayım” diyen Emre de bunun üzerine, “Benim böyle asist yapma özelliğim var. Milli Takım’da da Hamit’e verdim, Avrupa’da yılın golünü attım. Özer’e de pası verdim. Topu boş kaleye attı” yorumunu yaptı. Özer Hurmacı yayıncı kuruluşa ise, “Bundan 4 yıl önce Ankaraspor forması giyerken Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı oynuyorduk. Yine orta sahadan buna benzer bir vuruş yaptım. Kalede de Volkan vardı. Onun üzerinde aşırtmak istedim ancak top 1 metre yukarıdan auta çıktı. Bu golü atmak için tam 4 yıl bekledim. Küçüklüğümden beri hayal ettiğim bir goldü” dedi.
 
"Tebrikler Özerinho"
 
Fenerbahçeli oyuncular, Mersin İdman Yurdu kalesine 48 metreden gol atan Özer’i maç sonrası tebrik etti.
 
Özer, yaklaşık 1,5 yıl sonra attığı golle takım arkadaşlarından tam not aldı.
 
Kaptan Alex De Souza, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Özer kardeşim, tebrikler olsun.Çok güzel gol, çok iyi 3 puan" ifadeleriyle takım arkadaşını tebrik etti.
 
Sarı Lacivertli oyuncuların maç sonrası Twitter yorumları şöyle;
 
Semih Şentürk; tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum seriye devam. Özer’i de ayrı kutluyorum çok güzeldi golü…
 
Volkan Demirel; Mert kardeşimi tebrik ediyorum ve gün geçtikçe daha da iyi olacağını gösteriyor. Özer şık bir gol attı tebrikler Özerinho.