Sayısız gayrımenkulü bulunan ve 'cimriliği' çok konuşulan Emrah, bir helikopter satın almaya karar verdi. Sanatçı, helikopterini kullanmadığı zamanlarda hava taksi olarak kiraya verecek...

Sayısız gayrimenkul ve Polat Tower'daki EM isimli spor salonunun sahibi olan Emrah, şimdi de bir helikopter alıyor.

Parasını çok iyi değerlendirdiğini vurgulayan Emrah, "Yatırımlarım yıllardır herkesin merak konusu oldu. Neden bu kadar konu oldu, anlam veremiyorum. Geleceği için yatırım yapmayanların sonunu hepimiz görüyoruz" derken, şimdi de bir helikopter almaya karar verdiğini şu sözlerle açıkladı:

YİNE KAZANACAK

"Yakında yoğun bir konser ve dizi çekimi trafiğine gireceğim. Acil durumda ve uçak bulamadığımız saatlerde işimiz aksamasın diye helikopter şart. Daha verimli çalışabilmek için helikopter alıyorum." Emrah helikopteri aynı zamanda hava taksi olarak da kiraya verecek.

EMRAH EVLENMEK İÇİN KÜÇÜK!

Ünlü şarkıcı Emrah önceki akşam da Etiler Mado Dondurmacısı'nda ailesi ve dostlarına iftar yemeği verdi. İftar yemeğinin bitiminde Emrah soruları yanıtlamadan otomobiline binerken, annesi Ayten İpek 38 yaşındaki oğlunun evliliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu:

"Emrah henüz evlenmiyor, hem daha çok küçük. Evlilik kararına ben karışamam. Evlenmeye karar verirse ben size haber veririm."