İfadesinde, ağabeyinin hasta kızı için soygun yaptığını söyleyen 23 yaşındaki Erhan T., bu sabah Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Erhan T. savcıya olay sırasında bir kişinin daha yanında bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine savcı, ek ifade için Erhan T.'yi tekrar emniyete gönderdi. İddiaya göre Erhan T. tutulduğu Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün 7. katındaki nezarethaneden tuvalete gitmek istediğini söyleyerek çıktı. Polis gözetiminde tuvalete doğru ilerleyen Erhan T. kendini biranda camdan aşağıya attı. Erhan T. olay yerinde hayatını kaybetti.

AŞAĞI ATTILAR İDDİASI

Edinilen bilgiye göre, Şişli'de geçtiğimiz hafta McDonald's restorantını, kurusıkı tabanca ile soyup, 17 bin 500 TL ile kaçan Erhan Turan, dün sabah Mecidiyeköy'de aynı restorantın bir başka şubesi soyduktan sonra kaçmaya çalışırken yakalandı.İfadesinde, ağabeyinin hasta kızı için soygun yaptığını söyleyen 23 yaşındaki Erhan Turan, bu sabah Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Erhan Turan savcıya olay sırasında bir kişinin daha yanında bulunduğunu söyledi.Bunun üzerine savcı, ek ifade için Erhan Turan'ı tekrar emniyete gönderdi. İddiaya göre Erhan Turan tutulduğu Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün 7. katındaki nezarethaneden tuvalete gitmek istediğini söyleyerek çıktı.Polis gözetiminde tuvalete doğru ilerleyen Erhan Turan, kendini biranda camdan aşağıya attı. Erhan Turan olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatılırken Erhan Turan'ın intihar etmeden önce yanındaki kişinin adını polise verdiği öğrenildi

"AŞAĞIYA ATTILAR"

Görgü tanığı olduğunu öne süren bir kişi, Turan'ı polisin aşağıya attığını iddia etti. Çıkan gürültü üzerine emniyet müdürlüğüne koştuğunu söyleyen başka bir kişi ise, "Yerde yatıyordu. Herhangi bir bağırma duymadık. Yere çarpmayla çıkan ses üzerine emniyete koştuk" dedi.

ÇAPKIN: İHMAL VARSA GÖZÖNÜNDE BULUNDURULUR

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ölümle ilgili konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "İhmal varsa göz önünde bulunduracağız. Gerekenleri yapacağız" dedi. Çapkın, olayla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Olayla ilgili incelemenin devam ettiğini ifade eden Çapkın, "İki Mc Donald's soygunuyla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Araştıracağız. İhmal varsa göz önünde bulunduracağız. Gerekenleri yapacağız' diye konuştu.

Milliyet