Söke'de bir bankanın açık kalan kapısı polisi alarma geçirdi. Yapılan inceleme sonucu bankanın kapısının elektronik sistemde meydana gelen arızadan dolayı açık kaldığı ve herhangi bir hırsızlık olayının yaşanmadığı bildirildi. Sistemdeki arıza giderildikten polis ekipleri normale döndü.
Olay dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye gece devriye ve denetim görevi yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü"nde görevli Başkomiser Zeki Oğuz Kesen HSCB Bankası Söke Şubesi"nin kapısının açık olduğunu görünce hemen telsizle tüm ekiplere talimat vererek ilçe genelinde gerekli güvenlik önlemi alındı. Bu arada banka görevlilerine de bilgi verilerek olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı.Bankanın güvenlik kameraları ve çekmece ve kasalarda inceleme yapıldı. Yapılan incelemede herhangi bir hırsızlık olayına rastlanmazken, kapının da elektronik güvenlik sisteminde meydana gelen arızadan dolayı açıldığı bildirildi.
İlçenin en işlek caddelerinden İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen olayın hemen güvenlik güçleri tarafından fark edilip gerekli tedbirin alınmasından dolayı banka şubesinin müdürü Ali Şaban, polislere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.