Hırsızların son kurbanı Emniyet eski Genel Müdürü Gökhan Aydıner oldu. Emniyet Teşkiatı'nın eski "bir" numarası olan Aydıner'in evine giren meçhul hırsız ya da hırsızlar silahı ile eşine ait ziynet eşyalarını çalarak kaçtı. Görev yaptığı dönemde hırsızlık, kapkaç ile mücadele veren Gökhan Aydıner polise giderek şikayetçi oldu

YATAK ODASINDAN ALDILAR

Asayiş ve toplumsal olayların yoğun olduğu yıllarda Emniyet Genel Müdürlüğü yapan Gökhan Aydıner'in evi soyuldu.Ankara polisi, eski Genel Müdürleri'nin evini soyan hırsızları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.. Olağanüstü Hal Bölge Valiliği'nin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Aydıner'in Beysukent'teki evine giren meçhul hırsız ya da hırsızlar yatak odasında bulunan tabanca ile eşine ait ziynet eşyalarını çaldı. Esrarengiz hırsızlar arkalarında iz bırakmadan sırra kadem bastı.

ÇALINAN TAKILAR SIR GİBİ SAKLANIYOR

Akşam saatlerinde evine gelince soyulduğunu fark eden Gökhan Aydıner 155'i arayarak ihbarda bulundu ve şikayetçi oldu. Olay Yeri İnceleme Şubesi ile Hırsızlık Bürosu ekipleri eski Genel Müdür'ün evinde inceleme yaptı. Aydıner'in 6.35 çapındaki silahının çalınmasına üzüldüğü öğrenildi. Evden çalınan ziynet eşyalarının miktarı ve değeri ise açıklanmadı. Polis, çalınan takıların fotoğraflarını Ankara'daki kuyumculara dağıtarak bozdurmaya çalışan hırsızların kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Parmak izi çalışmasında hırsızlara ait bir delili rastlanılmadığı öğrenildi.

bugün