Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu ve üyeler Bedri Altıntaş, Avni Akgün ve İl Genel Meclis Üyesi M. Cahit Kaya; Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkun"u dernek binasında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkun, böyle bir oluşuma her zaman destek vereceklerini kaydederek, “Bu hizmet birliği yapacağı çalışmalarla Didim"in tanıtımına katkı sağlayacaktır. Bizde dernek olarak yaptığımız çalışmalarda tanıtıma ağırlık verdik. Didim tanıtım anlamında bakir durumda, yapacağınız her türlü çalışmada dernek olarak desteklerimiz sunmaya hazırız” dedi.
Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu da, ziyaretleri belli bir program dâhilinde yapmadıklarını, ziyaretlere emlakçılar derneğiyle başladıklarını ifade ederek, “İlçemizdeki sivil toplum temsilcileri ve oda başkanlarına ziyaretlerimiz sürecek. Karşılıklı görüş alış verişlerimiz olacak. Ortak akılla projeler yapacağız” diye konuştu.
İl Genel Meclis Üyesi ve birlik üyesi M. Cahit Kaya ise, bu tür bir birliğin kurulmasının gerke ülek gerekse Dünyaya tanıtım anlamında önemine değinerek, şunları söyledi: “Bu birliği bizden önce kuran ilçelerin tanıtımlarını gittiğimiz fuarlarda gördük. Bu anlamda bu birlik yapılacak desteklerle ilçemizde güzel çalışmalara imza atacaktır” -iha