İmece temeline dayanan bir sistem ile isteyen herkesin, dilediği şehirde ev sahibi olmasına destek veren Eminevim, kira öder gibi ev sahibi olmak için gereken tüm ayrıcalıkları katılımcılarına sunuyor.

En genel anlatımıyla, ortaklaşa ödenen paraların bir havuz oluşturduğu ve kura yöntemi ile sırası gelen herkesin kolaylıkla ev sahibi olabildiği Eminevim, sizleri ev sahibi yaparken aslında aynı amaca sahip insanların yardımlaşma esası ile bir araya gelmesine de imkân tanıyor.

Ev Sahibi Olmak İsteyenler için Harika Fırsat: Taksitli Ev

Sosyo-ekonomik olarak içinden geçtiğimiz süreç, kişilerin ev almak için ihtiyaç duyduğu meblağları, bir anda ve herhangi bir destek almaksızın ödeyebilmesini neredeyse imkansız kılıyor. Bu durum ister istemez insanları banka kredisine yöneltiyor ancak bankalardan büyük miktarlarda kredi çekmek sanıldığı kadar kolay değil. Buna ilaveten esneklikten uzak geri ödeme planları, yüksek faiz oranları, ipotek ya da kefil isteği de ev almak isteyenlerin önünde bir engel oluyor. Oysa Eminevim bunların hiçbirine gerek kalmadan size kira öder gibi ev sahibi olmak için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

Paylaşma, yardımlaşma ve birlikte başarma esasları üzerine kurulan Eminevim, kişiye özel ödeme planları ile herkesin taksitli evsahibi olması için çalışıyor. Her geçen gün daha fazla insanın amacına ulaştığı ve taksitle ev almak esasına dayanan bu sistemde herkesin bütçesine özel bir ödeme planı çıkarılıyor. Bu plan dahilinde ödemeler, kişinin isteğine göre artırılabiliyor ya da azaltılabiliyor. Böylece taksitli ev alan kişi, üzerinde ödeme baskısı hissetmeden kolayca evine ulaşabiliyor. Tüm bunlara ilaveten olası bir aksilik durumunda, ödemeler yine Eminevim tarafından altı aya kadar geciktirilebiliyor.

Taksitle Ev Almak için Peşinat Şart Değil

Alacakları evin tutarı ve aylık ödeme miktarı birbirine yakın olan insanların taksitle ev almak için bir araya getirildiği Eminevim sisteminde; örneğin 200 bin liralık evi, aylık 2 bin lira ödeyerek satın almak isteyen 100 kişi, aslında her ay birbirine taksitli ev almış oluyor. Alınacak evin fiyatı ve aylık ödeme tutarının taksitle ev almak için yeterli olduğu Eminevim'de, elbette peşinat olarak yapılacak bir ödeme hayalinizdeki eve kavuşma sürenizi kısaltıyor ancak daha çok yardımlaşma esasına dayanan bu sistemde zorunlu peşinat şartı koşulmuyor.

Farklı maddi seçeneklerle kira öder gibi ev sahibi olmak için cazip fırsatlar sunan Eminevim'den bir sebepten çıkmak zorunda kaldığınızda ise endişe etmenize gerek yok çünkü belli bir süre sonra yatırdığınız paranın tamamı, kayıpsız olarak geri ödeniyor. Böylece faiz yükü altında ezilmeden, esnek planlar dahilinde ve tam sizin bütçenize göre yaptığınız ödemeler Eminevim güvencesiyle korunmuş oluyor.

Yalnızca taksitle ev almak isteyenleri değil; iş yeri, dükkan ya da araç sahibi olmak isteyenleri de düşünen Eminevim, farklı projeler için geliştirdiği uygun ödeme avantajlarıyla aslında herkese sesleniyor.

Siz de kazancınızı ev sahibinize değil kendi evinize yatırmak isterseniz, Eminevim'le hemen bağlantıya geçebilir ve geleceğiniz için yatırım yapmaya bugünden başlayabilirsiniz. İnternet üzerinden form doldurarak ya da yüzün üzerindeki ofislerinden birini ziyaret ederek ulaşabileceğiniz Eminevim, on binlerce kişiyi ve aileyi ev sahibi yapmış olmanın deneyimi ve güveniyle sizleri bekliyor.