Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) siyasiler ile görüşme yapmaya devam ediyor. Yaptıkları ziyaretler ve toplantılarla sorunlarını dile getiren EYT'lilere bir destek de CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey'den geldi. Peki, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili son durum nedir? İşte EYT ile ilgili güncel gelişmeler…

Emekliklikte yaşa takılanlar (EYT) her platformda sorunlarını dile getirmeye devam ediyor. Sosyal medya ve dernek çatısı altında birleşen EYT'liler sorunlarına çözüm bulunması konusunda siyasilerden destek bekliyor. Siyasilerin kendileri ile ilgili çözüm önerilerini de dikkatle takip eden EYT'lilere son destek CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey'den geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'nın geleceğini şekillendirecek proje önerilerini kamuoyu ile paylaştı. Projelerini 7 ana başlık altında açıklayan Mustafa Bozbey, metro, tramvay, banliyö hatları ve yeni çevre yollarıyla, ulaştıran bir ulaşım ağını Bursa'ya kazandıracaklarını söyledi.

EYT'LİLERE GENEL SAĞLIK SİGORTASI DESTEĞİ

Emeklilikte yaşa takılan işsiz vatandaşlara sağlık yardımından faydalanabilmeleri için belediye olarak destek verileceğini de açıklayan Bozbey, "GSS borçları karşılanacak, hem kendileri hem de aileleri mağdur olmayacak" dedi.