Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, belediye personeli ve eşlerinin katıldığı etkinlikte emekli olan personeller şükran plaktiyle uğurlandı.
Törende konuşan Başkan Yıldırımkaya, “Belediyeci olmak çok zor. Gece ve gündüz halkın doğumundan ölümüne kadar belediye sorumludur. Atça Belediyesi olarak Ege"nin en başarılı Belde Belediye Başkanı seçilmenin gururunu siz personelimle başardık. Son 10 yılda Atça"da çok işler yaptık. 10 yıl önce bütçemiz 255 milyardı. Bu gün 5 trilyon oldu. Biz belediyeci olarak tüm çalışanlarımızla hizmet verdik, meclis üyelerimiz dahil çalıştık ve çalışacağız. Bu bir ekip çalışmasıdır. Onun için bu gün tüm belediye çalışanlarını eşleri ile burada toplanarak bir araya geldik. Belediyemizden yani aramızdan ayrılan personelimize çalışmalarından dolayı birer plaket vermeyi uygun gördük. Bundan sonra her yıl tüm personelimizle böyle bir araya gelerek bir aile olarak birlikte olacağız” dedi.
Programın sonunda yemeğe katılan belediye personeli ve eşlerine Atça"nın 10 yıl öncesi ile bu günü hafızalarında canlandırarak hazırlanan sinevizyon gösterisini izlediler. Daha sonra etkinlikte Başkan Osman Yıldırımkaya tarafından Atça Belediyesi"nden emekli olan 34 plakete hizmetlerinden dolayı şükran plaketi verildi.