Hayatını kaybeden Aynur Kulakçı’nın eşi Baki Kulakçı eşinin Didim’de safra kesesi ameliyatı olduğunu ve ardından ağrıların sıklaşması nedeniyle İzmir’e sevk edildiğini belirterek, “Yapılan teşhis ve tetkikler sonucunda eşimde tehlikeli iç kanama ve safra kesesi salgısı teşhisi kondu.

20111230ay502160.jpgİzmir Bozyaka Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Ege Üniversitesi’ne sevk edildi. Orada eşim, karaciğer ameliyatı olmasına rağmen kurtarılmadı” dedi.

Eşinin 6 Aralık’ta olduğu ameliyatın ardından taburcu edildiği ancak şikayetlerinin devam ettiğini anımsatan Kulakçı, “Taburcu olduktan sonra eve geldik ama eşimin ağrı ve sızıları devam etti. 10 Aralık Cumartesi günü eşim evde bayıldı ve yeniden hastaneye getirdik. Kan değerleri düşük çıktı ve bunun hayati risk taşıdığı belirtildi. Doktorlar görüşme yaptılar ve bizi ambulansla İzmir’e sevk ettiler. İzmir’de yaklaşık 15 gün tedavi altında tutuldu. 25 Aralık Pazar günü eşim karaciğer ameliyatı oldu. Başarılı geçti fakat geçirdiği ağır süreç nedeniyle eşim solunum yetmezliği ve kalp rahatsızlığı oluşarak vefat etti. Eşimin ölümünde ihmal olduğunu düşünüyorum. İncelemenin yapılması için yargıya başvuracağım” diye konuştu.