Aktif Emekli Kadınlar Derneği Aydın Şubesi, düzenlediği bir yemekte Aydınlı bayanlarla bir araya geldi. Yemekte bayanların taleplerinin dinleyen dernek üyeleri emekli bayanlara yönelik 2011 yılında bilgisayar kursu açma kararı aldılar.
Aydın Park Otel"de Aktif Emekli Kadınlar Derneği öncülünde bir araya gelen Aydınlı emekli bayanlar karşılıklı sorunları görüştüler.
Aktif Emekli Kadınlar Derneği Aydın Şubesi Başkanı Nazan Sarıerler, dernek üyeleriyle zaman zaman bir araya gelip kendi sorunlarını görüştüklerini söyledi. Bu toplantılardan çıkan sonuçlara göre üyelerin ihtiyaçlarına göre kurs açtıklarını kaydeden Nazan Sarıerler, “Dernek üyelerimizle birlikte fırsat buldukça sorunları tartışıp çözüm yolları arıyoruz. Böyle bir araya gelip hem birliktelik sağlıyoruz, hem de burs verdiğimiz öğrencilerimiz var onlara destek oluyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte, dernek üyelerimizin her türlü sorunlarını çözüm bulmaya çalışıyoruz ve pek çoğunu da çözüyoruz” dedi.
Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü"nün katkılarıyla çeşitli konularda üyelerine yönelik kurslar düzenlediklerini kaydeden Dernek Başkanı Sarıerler, bu yıl üyelerine yönelik ilk yardım kursu açtıklarını, önümüzdeki yılda bilgisayar kursu açmaya karar verdiklerini söyledi.