Türkiye Emekli Astsubayları Derneği tarafından özlük haklarının verilmediği gerekçesiyle düzenlenen konserde emekli astsubaylar, "pes" dedi. Konserde "pes" yazılı tişört ve şapka giyen emekli astsubaylara aileleri de destek verdi

Türkiye Emekli Astsubayları Derneği (TEMAD), özlük haklarının verilmediği gerekçesiyle Sakarya Caddesi'nde "Bu kadarına da 'pes' dedik" konseri düzenledi. Konsere, çalışan ve emekli astsubayların yanı sıra aileleri de katıldı. Emekli astsubaylar ve aileleri "Pes" yazılı tişört ve şapka giyerek tepkilerini dile getirdi. Konser alanına "Ordu Astsubaylarla Güçlü", "Artık Söz Vermeyin" pankartları asıldı.

Konserde Nefesli Show Band orkestrası ile çeşitli müzik grupları sahne aldı. Astsubay ve aileleri bayraklarla çalınan şarkılara eşlik etti ve halay çekti.

Tepkisini dile getiren emekli bir astsubay, "Öncelikle iki dudağın arasına hapsedilmeyi istemiyoruz . Askerlere şehit olunca verilen değeri biz yaşarken istiyoruz. Tüm astsubayların aileleriyle birlikte insanca yaşamaları için fazla bir şey istemiyoruz herkese ne veriliyorsa biz onu istiyoruz. Biz hakkımızı istiyoruz" diye konuştu.