Babasının cenazesini karşılayan Süreyya Yalçın ve kardeşleri gözyaşlarını tutamadı.İsviçre'de tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı işadamı Faruk Yalçın'ın 'en sevdiğim kızım' dediği Süreyya Yalçın, babasına duygu dolu satırlarla veda etti. Gazete ilanında babasına 'Melek babam' diye seslenen Süreyya yalçın 'Her zaman yanımda olduğun gibi bundan sonra da bulutların üstünden beni koruyacağını biliyorum. Her zaman kalbimde olacaksın' dedi.
TEK BAŞINA İLAN VERDİ

Ailenin dün gazetelere verdikleri ortak ilanda Faruk Yalçın'ın kızları Canan, Ayşe, Ayşin, Hatice ve Süreyya'nın isimleri yer alırken, kardeşlerin ayrı ayrı ilan vermesi dikkat çekti. Bu arada Faruk Yalçın'ın cenazesi bugün Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak öğlen namazının ardından Karacaahmet Kabristanı'ndaki aile mezarlığına defnedilecek.

Dayıya gözyaşı

Faruk Yalçın'ın cenazesi dün THY uçağıyla Zürih'ten İstanbul'a getirildi. Cenazeyi işadamının ailesi ile yeğeni Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım karşıladı. Cenazenin taşınmasına yardım eden Yıldırım, gözyaşlarına boğuldu.