Çerçioğlu"na basın toplantısında CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, İl Başkanı Tunç Aytur ve Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz"da eşlik etti.
Aydın Merkeze turist getirmesinin ardından AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay"ın eleştirilerini anlamsız bulduğunu ifade eden Çerçioğlu, “ Sayın Sadık Atay benim rüşvet vererek turistleri Aydın"a getirdiğimi beyan edip, beni turist rehberine benzetmiş. Bizi kendileri ile karıştırıyorlar. Benim için Aydın esnafı önemli. Aydın esnafının elinden tutmayalım mı? Kısa zaman önce bir esnafımız intihar etti. Ben turistleri Aydın"a sokacağım. Aydın esnafının yüzünün gülmesi için elimden gelini yapacağım. Beni turist rehberine benzetmeleri filan da umurum da değil. Ben Aydın esnafı için turist rehberi de olurum, Aydın esnafının kasiyerliğini de yaparım” dedi.
CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz"da 24 Mart"ta Genel Başkan Deniz Baykal"ın katılımı ile Aydın"da yapılacak mitinge değinerek, “Son derece farklı ve coşkulu bir miting olacak. Devlet gücünü kullanarak değil, halkın gücü ile mitingi gerçekleştireceğiz. Biz 29 Mart"ı, 29 Ekim kadar, 19 Mayıs kadar önemsiyoruz. Aydın"da bizim adayımızın sabıka kaydı ve en ufak bir şaibesi bile yok” şeklinde konuştu.