Elano, Galatasaray"ı iyiden iyiye gözden çıkardı. Sambacı, Wolfsburg"a gidebilmek adına Sarı-Kırmızılı takımdaki alacağından da yarı yarıya vazgeçti.

Galatasaray"la Elano"nun arası her geçen gün açılıyor. Brezilya Milli Takımı"ndan sakat döndükten sonra formasına bir türlü istikrarlı bir şekilde kavuşamayan Elano artık Florya"da kalmak istemiyor. Teknik direktör Rijkaard"ın da gözünden düşen futbolcunun huzursuzluğu iyice artmış durumda. Üstüne üstlük Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg"un ciddi şekilde talip olması oyuncunun gitme konusundaki arzusunu daha da artırdı.

12 MİLYONDAN DÜŞECEKLER Mİ?

Menajerine gelen teklifleri değerlendirmek için yıllık ücreti 3.5 milyon Euro"dan daha az bir teklife razı olan Brezilyalı futbolcunun, en kısa süre içinde Türkiye"den ayrılmak istediği bildirildi. Elano bu yüzden Sarı-Kırmızılı kulüpten aldığının yarısına razı bir şekilde hareket etmeyi düşünüyor. Ancak bu durumda Galatasaray yönetiminin de fikri önemli. Zira, yönetim sezon başında bonservis konusunda Avrupa"da bazı kulüplerle anlaşmasına rağmen Elano, yıllık ücretinden yapılacak indirimi beğenmediği için transfer gerçekleşmemişti. Bu sebeple de Cimbom, istediği 12 milyon Euro"yu kasasına koyamamıştı. Şimdi ise bu rakamı hayal gibi gören yöneticilerin bonservis ücretinde nereye kadar düşeceği merak konusu.

ALMANYA MI BREZİLYA MI?


Mutsuzluğunu ise her fırsatta dile getiren Elano"nun şimdi nereye gideceği konuşuluyor. Brezilya"da bazı kulüplerle temasa geçtiği öğrenilen futbolcuyla ilgili Wolfsburg yönetimi ve teknik heyetinin de dün gelen açıklamaları kafaları karıştırdı. Almanlar, Elano"yu istediklerini resmen dile getirirken bonservisine 5 milyon Euro teklif edileceği kaydedildi. Durumun belirlenmesi halinde sambacı devre arasında G.Saray"dan kesin olarak ayrılacak.

Habertürk