Albayrak, TV8'den Selahattin Ekrekli'ye verdiği röportajda, Brezilyalı oyuncuların Galatasaray"ın kimyasına uymadığını belirterek, "Yönetim Elano belasından kurtulmalı" dedi.

Brezilyalıların disiplisiz ve canları isteği zaman oynayan futbolcular olduğunu savunan Albayrak, transfer edilmelerine her fırsatta karşı olduğunu belirtti. Abdurrahim Albayrak, bunun en son örneğini Jo ve Lincoln"de gördüklerini söyledi.

"ELANO BELASINDAN KURTULMAK LAZIM!"

"Ben her fırsatta Brezilyalılara karşı olduğumu söyledim. Bunun en son örneğini Jo ve Lincoln'de gördük. Baktığınızda Elano, Brezilya milli takımında terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Koşuyor, sahada basmadık yer bırakmıyor, terden sırılsıklam oluyor. Ama maalesef Galatasaray'a gelince o Elano gidiyor yerine başka bir Elano geliyor. Bizim en büyük şansızlığımız eğer Dünya Kupası'nda sakatlanmasaydı Galatasaray ondan çok iyi para kazanacaktı ve bir beladan da kurtulacaktı. Ama kurtulamadı..."

"GALATASARAY İYİ YOLDA"

Ben Eskişehir maçı öncesinde bu maçın dönüm maçı olacağını söylemiştim. 'Bu maçı alırsak Galatasaray'ın önünde kimse duramaz' demiştim. Nitekim söylediklerim doğru çıktı. 4'te 4 yaptık, 12 puan kazandık. Bundan sonra serinin devam edeceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın önü açık, Galatasaray'ı iyi günler bekliyor."

"MISIMOVIC VE INSUA İYİ TRANSFER"

Misimovic ile devamlı görüşüyorum. Insua ve Misimovic, ikisi de iyi oyuncular! Takıma yavaş yavaş alışıyorlar ve adaptasyon sürelerini tamamladılar; daha da iyi olacaklar.

"LİDER GİDERSEK ŞAMPİYONUZ"

"Türk Telekom Arena'ya lider gidersek ipi göğüsleriz... Galatasaray ın şampiyonluk şansı çok yüksek. Fenerbahçe ve Beşiktaş da iyi transfer yaptılar. Ben; Türk Telekom Arena'ya lider gidersek ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum."