La Liga'nın 9. haftasında Sevilla'yı ağırlayan Barcelona, sahadan 4-2 galip ayrılırken Arjantinli süperstarı Lionel Messi'yi kaybetti. Arjantinli yıldız maçın 16. dakikasında girdiği bir ikili mücadele sonrasında dirseğinden sakatlanırken, Lionel Messi'nin kolunda kırık olduğu ve yaklaşık sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklandı. Messi, gelecek hafta oynanacak El Clasico'da takımını yalnız bırakacakken Ronaldo'nun Juventus'a transfer olmasıyla birlikte 2007 yılından bu yana ilk kez iki süperstarın olmadığı bir derbi oynanacak. Messi'siz Barcelona ve Cristiano Ronaldo'nun ayrılmasının ardından tarihinin en kötü sezon başlagınçlarından birisine imza atan Real Madrid'in karşı karşıya geleceği dev maç futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saaat kaçta?

Camp Nou'da Barcelona ile Real Madrid'i karşı karşıya getirecek olan dev maç, 28 Ekim Pazar günü oynanacak. Türkiye saati ile 17.15'te başlayacak olan mücadele, beIN Sports ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Barça liderliği bırakmadı

La Liga 9. hafta mücadelesinde Sevilla'yı ağırlayan Barcelona, Camp Nou'daki karşılaşmayı 4-2 kazandı ve ligdeki 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi. 18 puan ile liderlik koltuğunda oturan Barcelona, Real Madrid ile arasındaki puan farkını 4'e çıkarttı.

Real Madrid dibe vurdu

Sezona Julen Lopetegui yönetiminde başlayan Real Madrid, İspanya La Liga'nın 9. haftasında sahasında Levante'ye 2-1 yenildi. Bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Eflatun-Beyazlılar, 6. dakikada Jose Morales ve 13. dakikada Marti Roger'in (p) gollerine engel olamadı ve henüz karşılaşmanın başında 2-0 geriye düştü. Başkent temsilcisinin tek sayısını ise 72'de Marcelo kaydetti. Bu sonuçla beraber son 3 sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid bu sezon adına tam anlamıyla dibe vurdu.