Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip, iki koltuk arası mesafenin 85 cm olarak genişletildiği X Large otobüsler yolculuk keyfine keyif katıyor. Türkiye’nin en geniş koltuk mesafeli aracı olan X Large araçlarımızla konuklarımız yolculuk yaptıklarını unutup, kendilerini evlerindeki kanepelerine uzanmış gibi hissediyor. Bu otobüsleri evlerinden ayıran tek fark ise sunulan sınırsız ikramlar ve mis gibi Türk kahvesi. Konuklarımız koltuk arası genişletilmiş mesafe ile dizlerini bükmeden, bacaklarını rahatça uzatarak yolculuğun keyfini doyasıya çıkarıyor. Özellikle uzun boylu konuklarımız için eşsiz bir gelişme olan bu otobüsler, uzun boylu konuklarımızın yolculuklarının vazgeçilmez tercihi olacak gibi görünüyor. 

 
Türkiye’de bir ilki konukları ile yine buluşturuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halil Erdoğmuş: “Anadolu Ulaşım olarak konuklarımızın yolculuk keyfini daha da keyifli hale getirmek için ARGE birimimiz ile projelerimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu projelerimizden biri olan X Large otobüslerimizle iki koltuk arası mesafeyi daha da genişlettik. ‘Türkiye’nin en geniş koltuk mesafeli aracı’ unvanına sahip bu aracımızda konuklarımız özellikle de uzun boylu konuklarımız bacaklarını uzatarak daha rahat yolculuk yapabilecek.” dedi. 
 
Konuklarının yolculuk keyfini artırmak için sürekli projeler geliştiren Anadolu Ulaşım, ‘yolcumu izliyorum’, ‘Hareket Merkezi’ gibi hizmetleri ile de yolcu güvenliğini takip altına alarak bu keyfi katlamaya devam ediyor.