Özlem gitti, Çağla geldi

Show TV'de Alişan iye birlikte 'Herşey Dahil' programını sunan Çağla Şıkel, 1,5 ay önce oğlu Kuzey'i dünyaya getirdikten sonra geçen hafta ilk kez podyuma çıkmış ve verdiği kilolarla da dikkat çekmişti.

Televizyon Gazetesi.com'da yer alan habere göre; Şıkel, bu sabah da ekran karşısındaki izleyicileriyle buluştu. Son derece heyecanlı olan Şıkel, üzerindeki uzun elbisesiyle de doğumdan hiç bir izin kalmadığını gözler önüne serdi.

Çağla Şıkel, ekrandaki ilk konuşmasında Özlem Yıldız'a teşekkür etmeyi de unutmadı. Şıkel, "Özlem'i her sabah izledim. Tüm güzelliğiyle, zarafeti ve samimiyetiyle yerimi doldurmak değil taşıdı. Ona da buradan sevgiler. Stüdyo mı soğuk ben mi heyecandan üşüdüm. Çok heyecanlıyım. Bir yandan hiç gitmemiş gibiyim. Bir yandan da sanki bir rüya görmüşüm, anne olmuşum, uyanmışım ama rüya değilmiş, hala anneyimve bir bebeğim var ve ben hala buradayım" diye konuştu.

Alişan'ın "Peki bir insan hiç mi değişmez? Doğum yaptı, 50 gün oldu, şuraya bak" sözleri üzerine Çağla Şıkel, esprili bir dille, gittiğinden beri Alişan'ın kilo aldığını söyleyerek partnerini de biraz strese soktu. H2