'Popstar Alaturka' yarışmasına Bülent Ersoy'un giydiği gelinliği andıran kıyafet damga vurdu
Fox TV'deki 'Popstar Alaturka' yarışmasının cuma akşam yayınlanan bölümüne Bülent Ersoy'un giydiği gelinliği andıran kıyafet damga vurdu. Sunucu Osmantan Erkır'ın anonsuyla sahneye çıkan Ersoy, üzerindeki kabarık gelinlik yüzünden yürümekte zorlanıyordu. Buna rağmen merdivenden inip sahnenin en ucuna kadar giderek seyirciyi selamlayan sanatçıya, yerine oturması için sırasıyla Osmantan Erkır, Gülben Ergen, Metin Akpınar ve Armağan Çağlayan yardım etti.

GUINNESS'E GİRDİK!
Ersoy büyük güçlükle yerine oturmuştu ki, 'Diva' nidalarına ve alkış seslerine karşılık vermek için yeniden ayağa kalktı. Bir süre izleyicileri selamlayan Ersoy'un bu davranışı karşısında Erkır; "Guiness Rekorlar kitabına girdik. Bu, dünyadaki sahneye en uzun girişti ama değdi. Çok güzel girdiniz" dedi. Bu arada söze giren Armağan Çağlayan bu duruma şaşırdığını belirterek; "Ben buradayım, Metin abi yanımda. O oradan oraya nasıl geçti, hiç anlamadım!" diye konuştu. En az Çağlayan kadar şaşkın olduğunu söyleyen Gülben Ergen'in de gülmekten gözleri yaşardı. Jüri üyelerini ve izleyenleri güldüren bu konuşmalardan sonra Osmantan Erkır, Ersoy'un kıyafetinin gelinlik gibi olduğu vurgusunu yaptı. Ersoy'un yanıtı ise şöyle oldu: "Evet ama kocası olmayan gelin!" Erkır'ın "Gelinlik olsun da, gerisi gelir zaten" sözlerine ise ünlü sanatçı "Gelinlik olsun da evvela, buluruz Allah'ın izniyle bir salak" diye cevap vermişti ki yaptığı gafı anlayarak güldü ve ekledi: "Estağfurullah!"

YA ÇİŞİN GELSE?
Bu arada söze Armağan Çağlayan girdi ve Diva'ya sorduğu soruyla herkesi güldürmeyi başardı. "Bülent Hanım, çok merak ediyorum, çişiniz gelse ne olacak?" Ersoy'un cevabı ise en az Çağlayan'ın sorusu kadar muzırcaydı: "Yani onu tutabiliyoruz yaşım icabı. Kanallarım daha yerinde!"

Milliyet