atv için hazırlanan Samanyolu dizisiyle ilgili bilgi veren senaristler, Hatice Aslan'ın ekranın yeni 'kötü kadını' olacağını söylediler.

NTV'de Gülay Afşar'ın sunduğu 'Haber Merkezi Hafta Sonu' programına konuk olan Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Memnu dizilerinin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu, atv'nin yeni dizisini anlattılar.

Şu anda iki dizinin daha hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Ece Yörenç, Samanyolu dizisini, Kerime Nadir'in aynı adlı romanından yola çıkarak yazdıklarını ama uyarlama olmadığını belirtti.

Özcan Deniz ve Vildan Atasever'in başrollerini oynayacakları dizide Hülya Darcan, Ayça Bingöl ve Hatice Aslan da oynuyor.

Ece Yörenç, diziyle ilgili bir tiyo da verdi ve "Hatice Aslan mesela çok şaşırtacak" diyerek Yaprak Dökümü'nün Ferhundesi, Aşk-ı Memnu'nun Firdevs'i gibi Samanyolu'nun Belkıs hanımının da önümüzdeki günlerde çok konuşulacak bir karakter olduğunu belirtti.

YENİ VE SÜRÜKLEYİCİ BİR DİZİ DAHA GELİYOR

Yaprak Dökümü'nün bitmesinden sonra yeni bir diziye daha başlayacaklarını anlatan Ece Yörenç, yine çok iddialı bir dizi olacağının altını çizerek "O da çok merakla izlenecek. Uyarlama değil. Yine bir eserden yola çıkılarak ama bir kitap değil" diye konuştu.

Televizyon Gazetesi.com