Tuğba Özay albümüyle ilgili olarak ; ''Albümüm Mayısın 20sinde çıkacak. Son yılların en iddialı albümlerinden biri geliyor. Normalde 15 şarkıydı. Son dakikada ben bir rap yaptım. 15+1, Armoni oldu albümün adı. Babama ait sözler de var. Onun dışında 14 şarkının sözleri bana ait. Sanatçı arkadaşlarım yardım etmek istediler ama kabul etmedim. Ben sahneye çıktığım zaman benim dinleyicim benim şarkımın tekrarını isteyecek. O yüzden dinleyicilerimle aramda güzel bir bağ oluşacağını biliyorum. Çok güzel bir albüm oldu. Örneğin Vay Seni Adam Görünen Madam adlı şarkım var. Orada İspanya ezgilerini kullandık. Doğu ve batı soundunu birleştirdiğimiz bir çalışma var orada ve de göndermeler yapıyoruz. Son dakika rap koydum ben. Ve bu çalışma için muhakkak rapçi arkadaşlarla çalışmak istiyorum. Şarkının sözleri Türkiye"nin gerçeklerini anlatıyor. Çok uzun ve çok güzel. Gündeme bomba gibi düşecek bir parça. Kimse benden böyle bir şey beklemiyormuş ki dinlettiğim arkadaşlarım inanamadılar. O kadar dolmuşum ki saat kaç olursa olsun elime kalemimi alıp şarkı sözü yazıyorum'' dedi.

İtalyan aşkıyla evleneceği şeklinde ki sorular yöneltilince ise, "23 Nisan çocuk bayramı kutlu olsun diyorum" deyip toplantıyı bırakan Özay, Korsenin çıkarılma esnasında tekrar basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Korseyi Hülya Avşar"ın takması gerektiğini belirten Özay, "Hülya Hanım"a acil tavsiye ederim. Sahnelerden uzun zamandır uzak ama o kadar spor yapmasına rağmen geçenlerde bir görüntüsünü gördüm, çok güzel bir kadın ama acil ihtiyacı var gibi görünüyor. Yaza girmeden bütün kadınlar incelmeli.

Basın mensuplarının tekrardan sevgilisiyle ilgili soruları üzerine Özay, "O benim halimden memnun hatta bu kadar kafayı takma diyor. Çok güzel vücudum olduğunu kendisi her zaman belirtir" dedi. Dinini değiştirip değiştirmeyeceği de sorulan Özay, "Asla düşünmem. Allah birdir. Bu tip şeylere karşıyım. Karşı taraf beni ben olduğum için kabul edecek. Herkesin inancına saygı duyarım. Benim için böyle bir değişiklik söz konusu olamaz" diyerek net bir tavır sergiledi.

İtalyan"ca öğrenip İtalyan televizyonlarında program yapmak istediğini belirten güzel manken, "Şimdi aslında İtalyanca öğrenip İtayla televizyonlarında program yapmak istiyorum. Öyle görüşmelerimiz de oldu ama bakacağız. Sevgilime Türkçe öğretmeni tuttum ama öğrenemedi çok zor geldi. Ben İtalyanca öğreniyorum. Anlıyorum artık ama konuşamıyorum. Normalde de zaten İngilizce konuşuyoruz" dedi.

Sevgilisinin sünnet olduğu şeklinde ki haberlere yönelikse, "O iş tamamdır" demesi çiftin evliliğe yaklaştığını gösterdi.

Gazeteport