Tuğba Özay, Metroport AVM'nin Sevgililer Günü etkinliğine katıldı. “Benim Sevgilim Bir Model” isimli organizasyonda yarışmacılar sevgililerden seçildi. Genç sevgililer Tuğba Özay öncülüğünde önce podyumda hünerlerini sergiledi, sonra birbirlerine aşklarına ilan etti. En ilginç aşk hikayesi ve podyuma en yakışan çift seyircilerin alkışlarıyla belirlenerek Kuşadası’nda bir tatil kazandı.

Yarışmanın en özel ve örnek konukları ise 62 yıldır birbirlerine aşkla bakan Ahmet-Menşure Çolakoğlu çiftiydi. Çolakoğlu çiftine Tuğba Özay 62 yılın sırrını sordu, Menşure Teyze “Eşime 8 çocuk verdim ve ona çok iyi baktım” derken Ahmet Amca ise “O’nu çok sevdim, şiirler okudum her zaman gönlünü hoş tuttum” diyerek büyük alkış aldı.

Kaçarak evlenen çift yarışmanın birincisi oldu ve sahnede gözyaşlarını tutamadı, İkinci olan çifte ise Tuğba Özay nikah şahitliği sözü verdi…

Habertürk'te yer alan habere göre, Bu eğlenceli yarışmanın birincisi kaçarak evlenen bir çifti oldu. Aileleriyle yaşadıkları sorunlar nedeniyle balayına gidemediklerini belirten çift Kuşadası’nda tatil kazanınca gözyaşlarını tutamadı. Kısa bir süre evlenecek bir başka çift ise yarışmanın ikincisi oldu. Tuğba Özay genç çifte sahnede nikah şahitleri olacağı sözünü verdi.

“Ailem artık eşim ve benim iki ülke arasında mekik dokumamıza kızmaya başladı, bir de bebek konusunda ısrar var” diyen Tuğba Özay seyirciler arasındaki İrem Bebeği kucağından indirmedi.

İki gün önce doğum günü olan Tuğba Özay’a bir de sürpriz yapıldı. Özay yarışmacılarla sohbet ederken sahneye bir anda doğum günü pastası geldi. Güzel şarkıcı mumları üflerken kendi annesi ve babası gibi mutlu ve uzun yıllar sürecek bir evlilik diledi.

Basın mensuplarının sizin evliliğiniz nasıl gidiyor sorusu üzerine “Her şey çok güzel ancak annemler artık bir İtalya bir Türkiye arasında sürekli gidip gelmemize çok kızıyor, herhalde kısa süre içinde eşimin de İstanbul’a yerleşmesini sağlamam lazım, bir de bizden bir an önce çocuk istiyorlar, o da artık kısmet” dedi.