Bursa Carrefour alışveriş merkezinde bulunan mağazaların tanıtımı için Bursa'ya gelen ünlü mankenler büyük ilgi gördü.

Carrefour Alışveriş Merkezi'nde faaliyet gösteren mağazaların ilkbahar-yaz koleksiyonlarını tanıtmak için Bursa'ya gelen Tuğba Altıntop, Seçkin Piriler, Seda Ertan, Tatianna Tskeviç, Elif Ece Uzun, Lara Surol"un gösterisi nefes kesti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği defilede ünlü mankenler büyük alkış topladı. Seda Ertan ise güzelliğiyle göz kamaştırdı. Ünlü mankenlerin taktığı beyaz peruklar bir hayli dikkat çekerken defile tam bir buçuk saat sürdü.

Bu arada Tuğba Altıntop, bir markanın kıyafetlerini küçük çocuklarla birlikte tanıtmak istedi. Podyumdaki çocuklardan birinin ağlayarak içeri kaçması, mankene zor anlar yaşattı. Küçük çocuk, Altıptop kendisini çağırmasına rağmen bir daha geri gelmedi. Bir firma için tulum giyerek çocuklarla podyula çıkan Altıntop adeta çocuk özlemini çektiğini gösterir gibiydi. Onlarla oyunlar oynayıp şakalaşan Altıntop ardından, Elif Ece Uzun ile birlikte hamile kıyafeti giyerek podyuma çıktı. Eliyle karnını okşadığı ve duygulandığı gözlenen Altıntop defile sonrasında kızlarını çok özlediğini belirtti.

Lara Surol yürekleri hoplattı

İsmi birçok kişiyle yazılan ve hiç birinin gerçeği yansıtmadığını belirten güzel manken Lara Surol, giydiği bikinilerle yürekleri ağza getirdi. Bunun mesleği olduğunu dile getiren Surol, “Ben podyumda işimi en iyi şekilde yapmaya çalışırım. Ve her zaman en iyiyi yapabilmeyi isterim” diye konuştu.

Gazeteport