Sezen Aksu boş zamanlarında kendi tasarımı dore ayakkabılar yapıyor ve bunları pırlanta ile süsleyip dostlarına hediye ediyor.

POP müziğin duayenlerinden Sezen Aksu, kendine yeni bir iş edindi. Çoğu sanatçı, takı tasarımı yaparken, Aksu kendisine zor birmeslek seçip ayakkabıcılığa soyundu.
Sezen Aksu, dore ayakkabı yapıyor ve bu ayakkabıları pırlanta taşlarla süslüyor. Aksu"nun 1 yıldır yapımıyla uğraştığı ayakkabıların son hali ortaya çıkmak üzere. Bu ayakkabıları Aksu, öncelikle dostlarına hediye edecek.

DEĞERİ YÜKSEK

Sezen Aksu"nun dostlarına hediye edeceği dore ayakkabılar yaz aylarında kullanılıyor. Canlı ve göz alıcı altın renklerinde olan bu ayakkabılar, yaz geceleri abiye kıyafetlerle tercih ediliyor. 2009 yaz döneminde de oldukçamoda olacağı için birçok ayakkabı markası dore ayakkabı üretiyor. Sezen Aksu"nun ürettiği ayakkabılar el yapımı olduğundan ve pırlantalardan oluştuğu için piyasa değerleri bin ile 5 bin TL arasında değişiyor. Ancak herhangi bir kâr amacı gütmeyen sanatçı, ayakkabı tasarlayıp yapmayı hobi olarak gördüğünü belirtiyor. HT