Çetin"in kendisini aldattığından şüphelenen Alores, “Servet bana birkaç kez yalan söyledi, ona güvenim kalmadı” dedi

2003 yılında Almanya Güzeli seçilen, geçtiğimiz yıl da yine ülkesinde düzenlenen Top Model of the World yarışmasında birinci olan Alessandra Alores, uzun süredir Galatasaray"ın defans oyuncusu Servet Çetin"le aşk yaşıyordu. Hürriyet'in haberine göre; evlilik hazırlıkları yapan çift, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Ünlü futbolcuyla geçtiğimiz aralık ayından bu yana sürekli kavga ettiklerini söyleyen Alores, ayrılık nedenini şöyle anlattı:

Bana göre değilmiş

“Yılbaşını Dubai"de geçirecektik ama kavga edip tartışmaktan oraya gidemedik. Sonrasında ben İstanbul"da yaşayan bir arkadaşımla St. Barths Adası"na gittim. Bu yıl Los Angeles"ta oyunculuk dersleri alırken, ilişkim hakkında düşünme fırsatı buldum. Vardığım karar ise Servet"in bana göre olmadığıydı. Yaşananlardan sonra birlikte olamayacağımızı anladım. En fazla takıldığım konu da bana birkaç kez yalan söylemesi oldu. Benim için ilişkide güven çok önemlidir. Her ne kadar sürekli yalanlasa da, Servet"in başka kadınlarla çıkan haberlerinden çok sıkıldım. Bana sürekli beni sevdiğini ve asla aldatmadığını söylüyordu ama gerçek öyle değil, biliyorum.”

Onu sevmediğimi Çeşme"de anladım

Geçtiğimiz günlerde Servet Çetin ile Çeşme"de tatil yapan Alessandra Alores, bu tatile ilişkisine son bir şans vermek için çıktığını söyledi: “Onunla tatile gidersem, ayrılmakla hata yapıp yapmayacağımı anlayacaktım. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce ona karşı hiçbir şey hissetmediğimden emin olmalıydım. Çeşme tatili de gösterdi ki, onu artık sevmiyorum.”

Numberone TV"de sunuculuğa başlayan Alessandra Alores, ağustos ayında İstanbul"dan bir ev satın alacağını söyledi.

Vatan