Aysun Kayacı'nın, kavgalı olduğu babası Selahattin Kayacı'nın 'Sabahların Sultanı' programına çıkmasını mahkeme kararıyla engellemesi, programın sunucusu Seda Sayan'ı kızdırdı.

Kelebek'in haberine göre; Aysun Kayacı'nın, kavgalı olduğu babası Selahattin Kayacı'nın "Sabahların Sultanı" programına çıkmasını mahkeme kararıyla engellemesi, programın sunucusu Seda Sayan'ı kızdırdı. Sayan, sabah programlarını eleştiren Kayacı için, "Haydi Gel Bizimle Ol" programını hatırlatarak "Akşam 20.00'den sonra program yapınca kendilerini kalite zannediyorlar. Siz orada dördünüz dizildiniz de çok kaliteli mi oldunuz" dedi. Sayan, şunları söyledi: "Babası burada onun hakkında kötü bir şey söylemedi. Aysun'un ortalığı ayağa kaldırmasına şaşırdım. Bir de şimdi sabah programlarını aşağılamak gibi bir şey çıktı. Ama Aysun da başka bir sabah programda yana yakıla 1.5 saat derdini anlattı. Yalandan salya sümük ağlayarak, 'Amerika'ya yerleşeceğim' diyerek sorun halledilmez. Biz kimsenin anasını babasını alıp zorla konuşturmuyoruz. Bana kimsenin siniri de sökmez."

'Seda Sayan'da orada, burada konuşturuyorlar!'

Aysun Kayacı, NTV'de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programında kendisini “hayırsız evlat” olmakla suçlayan babası hakkında ilk kez konuşmuştu. Hem kendisinin hem de annesiyle kızkardeşinin 13 yaşına kadar babasından şiddet gördüğünü söyleyen Kayacı şöyle konuşmuştu: "13 yaşıma kadar ben, kız kardeşim ve annem o adamdan şiddet gördük. Sonunda dayak raporlarımızı göstererek boşandı annem. Bunu kimse bilmez, çünkü 10 yıldır susuyorum. Kimse bana acısın, üzülsün istemiyorum.”

"Annem işçiydi. Annem çalışıyor, eve annem para getiriyordu. O da bu yüzden evden gitmedi. Sonunda benim dayak raporum, kendi dayak raporu ve üstüne kız kardeşimin dayak raporunu göstererek boşandı benim annem" diyen Kayacı babasını konuk eden programlar hakkında da sert konuşmuştu: " Ben 10 yıldır bir hayat kurmak, anneme ve kız kardeşine bir gelecek sağlamak için çabalıyorum. Olanları arkamda bırakmışım ve elim ekmek tutmaya başladığından beri annemin kocası, kız kardeşimin babası olmuşum. Hatalarımla sevaplarımla... Çok yanlış yaptım ama yanlışları da kendim yaptım. Buna rağmen kendisi bir takım programlara katılarak olur olmaz suçlamalar yöneltmeye devam ediyor. Medyanın da bu olayı körüklemesinden rahatsızım. Saçma sapan, uydurulmuş hikayeler anlatan bir adamı bu kadar malzeme yapmalarının, kışkırtmalarının, daha da çok konuşturmalarının nedeni ne? Bir kere anlattığı hikayelerin hiçbiri doğru değil. Ben her altı ayda bir Seda Sayan"da, orada burada, sabah programlarında, unutmaya çalıştığım, sesine bile tahammül edemediğim, bana çok kötü şeyler hatırlatan kişiyi görmek zorunda mıyım? Gerçekten çok kötü şeyler yaşadım."

H2