Kendi adına düzenlenen tenis turnuvasında rakibini eleyerek bir üst tura geçen Hülya Avşar, maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı. TED Hülya Avşar Tenis Turnuvası'nda engelli sporculardan da bir maç sözü alan Avşar, "Engelli olup tenis oynayabilmek kolay değil" dedi ve ekledi: "Bana göre onlar engelli değil. Engelli olmayıp hiçbir iş yapmayanlar engelli!"

Hep önlerine baksınlar
Konuşma arasında genç sanatçılara da öğütlerde bulunan Avşar, "Sanatçı sporcu gibi yaşamalıdır. İçki içip, sabahlamamalı, allak bullak bir hayat yaşamamalıdır" diyerek, şu uyarıları yaptı: "Yeni arkadaşlar sağlarına, sollarına, arkalarına bakmasın. Hep önlerine baksın. Müziğe yeni başlayanlar çok çalışsın." Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise'yi de çok beğendiğini belirten Hülya Avşar, şunları söyledi:

Allak bullak olmasınlar!
"Hadise bu dönemde hayli başarılı ama kalıcılığı bundan sonraki çalışmalarına bağlı. Sporcu gibi yaşayacak ve çalışacak. Bence sanatçı ve sporcu aynı sayılır. Çoğu sanatçımızın içki içip sabahlama gibi bir imajı var. Mesela sabaha karşı stüdyoda şarkı okumalarını anlayamıyorum. Ben akşam 6'ya kadar bütün işlerimi bitirmeliyim. 6'dan sonra aileme ve arkadaşlarıma vakit ayırırım. Sanatçı dediğin, allak bullak hayat yaşamamalıdır.

Gazeteport