Manken-sunucu Esra Balamir ile heykeltıraş Prof. Dr. Nilay Büyükişleyen Akmerkez"de bir ayakkabı mağazasında aynaya bakma sırası için saç saça, baş başa kavga etti

Gazete Habertürk'te Serhat Alaatinoğlu imzası ile yeralan habere göre, İstanbull"un ünlü alışveriş merkezi Akmerkez önceki gün akıllara durgunluk veren bir kavgaya neden oldu. İddiaya göre manken-sunucu Esra Balamir bir arkadaşıyla birlikte ayakkabı almak için Akmerkez"de bir mağazaya gitti.

İki-üç çift ayakkabı beğenen Balamir aynanın karşısına geçti. Teker teker ayakkabıları denemeye başladı. Bu sırada, aynı mağazada alışveriş yapan heykeltıraş Prof. Dr. Nilay Büyükişleyen ile kızı Gizem Tezonar da Balamir"in baktığı aynaya yöneldi.

Tezonar, Esra Balamir"den aynanın önünden çekilmesini istedi. Ancak Balamir"in Tezonar"a yanıtı, “Burası babanın mağazası mı?” oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Balamir, 18 yaşındaki Gizem Tezonar ve annesi Nilay Büyükişleyen ile kavga etmeye başladı. Kavga mağazanın dışına taşınca güvenlik görevlileri olaya müdahale etmek zorunda kaldı.

"ÖNÜMDEN ÇEKİLSENE!..

" Kavganın ardından her iki taraf da Etiler Polis Merkezi"ne giderek birbirinden şikâyetçi oldu. Esra Balamir polise verdiği ifadesinde telefonla konuşarak mağazada dolaşan Gizem Tezonar"ın kendisine “Önümden çekilsene” dediğini öne sürdü.

Ardından da ağza alınmayacak küfürlerle kendisine saldırdığını ve saçlarını çektiğini iddia etti. Prof. Büyükişleyen ise Balamir"in kızına ve kendisinin kafasına sivri topuklu ayakkabılarla vurduğunu, ısırdığını ve yerde sürüklediği iddiasında bulundu.

Vatan