Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Porsche’nin 2014 yılında ilk kez pazara sunduğu kompakt SUV sınıfındaki iddialı modeli Macan’ın tasarım, konfor, bağlanabilirlik ve sürüş dinamiklerindeki geliştirmelerle yenilenmiş hali Türkiye’de satışa sunuldu. Macan, Macan S ve Macan GTS olmak üzere üç farklı versiyonla karşımıza çıkıyor. Porsche’nin kompakt SUV model ailesi Macan’ın, yenilenen versiyonları Türkiye’de satışa sunuldu.

Eskinazi, “Kadın müşterilerimiz geçmişte daha çok tasarıma bakarken, artık tasarımın yanında performans ve sportif sürüş ile de ilgileniyorlar. Macan günlük kullanım kolaylığı getirse de halen bir spor otomobil. Yeni Macan’da da bu ilginin devam edeceğini düşünüyoruz.” ifadelerini ekledi.



Gelelim Porsche Macan fiyatına. Araç, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa ve Mersin’deki Doğuş Otomotiv Porsche Merkezleri’nde 1.673.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Yenilenen Macan, Macan, Macan S ve Macan GTS olmak üzere 3 farklı versiyon ile satışa sunuluyor. Macan’ın giriş modeli 195 kW’lık (265PS) güce sahip yeni geliştirilmiş, turbo beslemeli 4 silindirli motorla karşımıza çıkıyor. Bu yeni motor, standart 0-100 km/sa hızlanmayı 6,2 saniyede gerçekleştiriyor ve 232 km/sa’lik maksimum hıza ulaşıyor. 

Macan S versiyonu ise 280 kW (380 PS) güç üreten 2.9 litrelik V6 çift turbo motorla donatılmış. Model ailesinin en performanslı versiyonu olan Macan GTS, 2.9 litrelik V6 çift turbo motora sahip ve 324 kW’lık (440 PS) güce sahip.