HT Cumartesi, Aşk-ı Memnu dizisinin setindeydi. İşte sevilen dizinin kamera arkasının fotoğraflarla hikayesi...

Entrikanın kol gezdiği Aşk-ı Memnu dizisinin kapılarını araladık ve sette dizideki görüntünün aksine son derece huzurlu bir ortamla karşılaştık Ekranda birbirlerine kök söktüren oyuncular, sette sıkı dostlar...

Firdevs"in Adnan"a, Adnan"ın Bihter"e, Bihter"in Behlül"e, Behlül'ün Bihter"e, Nihal"in Behlül"e, MadamDeniz"in Adnan" a, Beşir"in Nihal"e, Elif"in Behlül"e aşık olduğu bir dizi Aşk-ıMemnu... Kafanız karıştı değilmi? Kimkime aşık diye bir liste çıkarsak, bu liste uzar gider. Biz de yasak aşkların, kıskançlığın, entrikanın, intikamın ve zenginliğin hükümsürdüğü bu dizinin kamera arkasınımerak ettik ve objektifimizi dizi setine çevirdik.

SETİN EN ŞIKI NEBAHAT ÇEHRE
Aşk-ıMemnu Sarıyer"deki Vehbi Koç Yalısı"nda çekiliyor. Vehbi Koç"un vefatından sonra ilk defa bir diziye kiralanan yalı,mavi ile yeşili önünüze seriyor. Ev bu kadar lüks ama yalının içinde çalışan 40 kişi oldukça paspal. Şıklık ve güzellik, haftada beş gün gece-gündüz çalışan ekibin umurunda bile değil. Onlar için en önemli şey; dizinin ekrana yansıttığı güzellik. Setin en şık ismi ise; yıllara meydan okuyan güzelliğiyle Nebahat Çehre.

BEREN MESAFELİ, KIVANÇ COOL
Beren Saat, Zerrin Tekindor ve Hazal Kaya"yı saç ve makyajları yapılırken yakalıyoruz. Üçlü, bu süreci okuma provası yaparak ve bir önceki gece gittikleri tiyatro oyunu hakkında konuşarak geçiriyor. Selçuk Yöntemve Nebahat Çehre ise sete saç ve makyajları yapılmış olarak geliyor. Çehre, sete evde hazırlanıp gelmenin kendisi için Yeşilçam"dan kalma bir alışkanlık olduğunu söylüyor. Beren Saat, basına karşı oldukçamesafeli. Öyle ki; bize sadece "Merhaba" dedi. Kıvanç Tatlıtuğ ise "Hoşgeldiniz" der demez hazırlanmaya geçti. Zerrin Tekindor, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya ise oldukça misafirperverdi. Tüm oyuncuları bir arada yakalamışken, onları birkaç dakikalığına işin mutfağına soktuk. Kıvanç Tatlıtuğ ışık şefi, Selçuk Yöntem görüntü yönetmeni, Hazal Kaya kamera asistanı, Beren Saat yönetmen asistanı, Nebahat Çehre ise yönetmen oldu. İşte sevilen dizinin kamera arkasının fotoğraflarla hikayesi...

HERKES HUZUR İÇİNDE
Dizi entrika dolu olsa da, sette çok huzurlu bir ortam var. Herkes arkadaş, herkes birbirine yardım ediyor. Yönetmen Hilal Saral, setin denge unsuru. Güleryüzlü, esprili ve anaç olan Saral; tüm ekiple tek tek ilgileniyor. Onları öpüp kokluyor. Bu arada dizide rekabet içinde olan Beren Saat ve Hazal Kaya"nın arasından da gerçekte su sızmıyor.


H2