Habertürk.com'dan Begüm Çelikkol'un haberi şöyle: Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe Madonna'nın bir klibinde Kur'an-ı Kerim ayetlerine basmasına sinirlenmiş ve "Sevmek için saygı görmek lazım. Bunlar yeryüzündeki o kadar Kur'an'a inanan milyarları saymıyor ben mi onları sayacağım. Böcek gibi değiller gözümde. Arapça'yı çiğneyemez. Biz İncil'in Latince yazılarını çiğniyor muyuz? Çünkü bizim saygımız var. O zaman ben de bir klip çekeyim. Yeryüzünde benim olmayan bütün kutsal bilinen kitapları ve bayrakları çiğneyeyim. Şıllık, kancık karı" diyen Tilbe, "Bütün dinler kutsaldır. Gitsin Afrika'da bir totem çiğnesin yerliler onu hemen kazana atarlar, suyuna pilav çorba yaparlar" demişti.

Tilbe'nin bu açıklamalarından sonra Nihat Doğan da Twitter'da "Madonna İstanbul'a gelmesin" adında bir kampanya başlattı.

Doğan, "Değil kur'an İncil veya Tevrat'a da bassa vallahi onların adı da Allah'tan olduğu için yine #madonnaistanbulagelmesin demekten geri kalmazdım" dedi. Doğan, "Bütün inançlara saygılıyız kimsenin dinine küfür etmeyiz, kimsenin kitabına da basmayız. Kur'an düşmanı Madonna'yı İstanbul'a getirten zihniyeti kınıyor ve #madonnaistanbulagelmesin diyoruz" derken, yeni bir trend topic yaratma çalışmasına devam etti. Madonna İstanbul konseri resmi olarak da açıklandı. Buna göre ünlü şarkıcı 7 Haziran'da İstanbul'a gelecek. (Habertrük)