Four Seasons Hotel at The Bosphorus'da gerçekleşen ' MİZALLE 'Your Map' İLKBAHAR/ YAZ 2019 Koleksiyon ' lansmanında, şehirli kadınların aradıkları şıklığı, modern çizgilerle birleştirerek; modada sadelik şıklık ve zerafeti ön plana çıkaran tasarımlar yer aldı.

' MİZALLE 'Your Map' İLKBAHAR/ YAZ 2019 Koleksiyon ' lansmanına İş, Sanat, Moda, Spor ve Cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Her kadının her tarzına ve beğenisine uygun birbirinden farklı tasarımlar sunan MİZALLE; gündüzden geceye uzanan şık, zarif ve kullanışlı tasarımlarını mizalle.com adresine girerek tüm kreasyonu keşfedebilirsiniz.

MİZALLE HAKKINDA

Mizalle, sanal ve fiziki mağazalarda deneyimli kadrosu ve yenilikçi yapısı ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda büyümeyi hedefliyor. En güzel renkler ile sanatsal dokunuşlar, doğal malzemelerle doğa dostu ürünler, benzersiz tasarımlarla uygun fiyatlar Mizalle şemsiyesi altında bir araya geldi. Modern kadınların aradıkları şıklığı ve modern çizgileri bir araya getirerek oluşturduğu koleksiyonlarla giyim tutkusu oluşturmak Mizalle'nin en büyük tutkusu. Mizalle, yenilikçi, ilham veren, büyük hedefleriyle fark yaratan, ekip çalışması ile büyüyen, zarif, dinamik, şık koleksiyonlara sahip, etkili adımlarla yeni moda anlayışına katkı sağlayan, başarıya inanmış bir marka. Marka tonu; pozitif, doğal, sakin, cool, kendinden emin, merak uyandıran, ilham verici ve moderndir.