Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun

F5Haber'e Google News'te abone olun

Martı firması geçtiğimiz yıl scooter işine girmiş ve bir anda Türkiye'nin büyük şehirlerinde scooter binen gençler görmeye başlamıştı. Oldukça tutan bu işten sonra yasal düzenleme gelmiş ve scooter binmenin belli başlı şartları oluşturulmuştu. Pandemi döneminde az görmeye başladığımız scooter'lardan sonra şimdi de elektrikli araçların geleceği açıklandı.

Martı'nın kurucusu olan Oğuz Alper Öktem, Instagram hesabından yaptığı duyuru ile elektrikli araçlarının çok yakında sokaklarda olacağını açıkladı. Oğuz Alper Öktem, paylaşmış olduğu Instagram Hikayesi'nde takipçilerine "On binlercesi sokağa çıktığında İstanbul'a yakışacak mı?" sorusunu sorarak Martı'nın elektrikli aracını gösterdi.

Şimdilik kısıtlı bilgi sahibi olduğumuz bu araç, görünüşe göre sadece iki kişilik olacak ve şehir içi kullanıma uygun olacak. Saatte kaç KM hız ile gideceği bilinmeyen bu aracı kiralamak ve kullanmak için muhtemelen ehliyet istenecektir.

Scooter'dan farklı kiralama yöntemlerinin olacağını düşündüğümüz elektrikli araçların ne zaman yollarda olacağı ise henüz bilinmiyor.



Çevre dostu olacak olan bu elektrikli araç hakkında ilerleyen günlerde detaylar paylaşılacaktır. Tüm gelişmeler için bizi takip etmeyi unutmayın. Peki, sizce elektrikli otomobil kiralama işi başarılı olur mu? Gelin yorumlarda hep beraber tartışalım.