Türkiye'yi, Moskova'da düzenlenecek 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmeye hazırlanan Hadise, Yedigün firmasının reklam filminde oynadı.

Hilton Otel'deki basın toplantısında konuşan Yedigün Pazarlama Müdürü Korhan Korel, Hadise ile 3 reklam filmi çektiklerini, ilkinin yarın akşam televizyon kanallarında yayımlanmaya başlanacağını söyledi.

Korel, son 3 yıldır meyveli ve gazlı içeceklerde Yedigün'ün ''büyüme şampiyonu'' olduğunu, bu başarıyı da ''yedigunyildizlari.com'' projesiyle gerçekleştirdiklerini belirtti.

Proje kapsamında bu yıl Hadise ile anlaştıklarını kaydeden Korel, Hadise'nin Yedigün sitesindeki gençlere ilham kaynağı olduğunu, onlara kendisi gibi yıldız olma fırsatı tanıdığını ifade etti.

Bu yılki projede ana kategorinin şarkıcılık alanında olduğunu aktaran Korel, kazanan gencin ödülünün kendisine ait bir video klip olacağını ve bu klibi bir müzik kanalıyla birlikte çekip yayımlayacaklarını anlattı.

Hadise de reklam filmlerinin kendisi için bir ilk olduğunu ve bundan çok mutluluk duyduğunu söyledi.

Eurovision Şarkı Yarışması yaklaştığı için çok heyecanlandığını belirten Hadise, ''Heyecan inanılmaz büyük, ama bu dönemde böyle reklam filmleri çekmek benim için tatil gibi oldu'' dedi.

Çekimler sırasında çok yorulduklarını kaydeden Hadise, ''Az uyuduk, ama sonuç güzel oldu. Mutluyum. Çok çalışınca güzel sonuçlar oluyor. Yedigün'ün hazırladığı bu yarışmayla Türkiye'de müzik anlamında gençlere ulaşabiliyorsak, bu beni daha da mutlu ediyor'' diye konuştu.

Eurovision'da Yedigün'ün destek amacıyla 80 kişilik ekiple Moskova'ya geleceğini dile getiren Hadise, yarışma için birkaç kişinin yurt dışından geldiğini ve ilk provaların yarın başlayacağını belirtti.

Hadise, yarışmada giyeceği kıyafete ilişkin de ''Bugüne kadar giydiğim kıyafetlerle hiç alakası olmayacak. Hazır değil, ama modeli çizildi. Şimdiye kadar giyeceğim kıyafetle ilgili ne yazıldıysa hepsi yalan. Ben hiçbir yerde kimseyle kıyafetimle ilgili konuşmadım'' dedi.

GAZETEPORT