Kıvanç Tatlıtuğ üç sene önce Azra Akın ile olan altı yıllık ilişkisini bitirmişti. Çift sonrasında geçtiğimiz yaz yeniden barışmıştı. Şimdilerde ikilinin arasının yine açık olduğu konuşuluyor.
İddialara göre Tatlıtuğ, birlikte yaşadıkları evin önünde Akın'a "Nerede kaldın be?" diye bağırdı.
Bir süredir Ulus'ta bir sitede birlikte kalan çiftin ilişkisinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilirken, bazı kaynaklar Tatlıtuğ'un aşırı kıskanç olduğunu söylüyor.

AZRA'YA BAĞIRDI

Geçtiğimiz günlerde ikili Azra Akın'ın eve geç kalması nedeniyle tartıştığı öne sürüldü. İddiaya göre, Azra Akın işlerinden dolayı eve geç kaldı. Tatlıtuğ, duruma sinirlendi ve Akın eve geldiği sırada kapının önünde "Nerede kaldın be?" diyerek bağırdı. Olay üzerine Akın'ın gözyaşlarına boğulduğu iddia edildi.

KIVANÇ AZRA'YI UYARDI

Bir başka iddia da Akın'ın, Tatlıtuğ'un iş yoğunluğu nedeniyle huzursuzluk çıkardığı. Hatta Tatlıtuğ'un Akın'ı kendisine çekidüzen vermesi yönünde uyardığı öne sürüldü.

2002 Dünya Güzeli Azra Akın lie 2002 Best Model of The World birincisi Kıvanç Tatlıtuğ, 2008'de yollarını ayırmıştı.. Ayrılığın ardından Kıvanç Tatlıtuğ, Meltem Cumbul ve İdil Fırat ile flört etmişti.. Azra Akın ise İtalyan Franncesco Boari ile aşk yaşamıştı ve ayrılmıştı. Bu olaylar sonrasında 2011 yazında ikili yeniden birlikte olmaya başlamıştı.