Ünlü aktör Kadir İnanır, Kılıçdaroğlu'nun 'Güven veren, dürüst, deneyimli ve kimsenin lafının altında kalmayan bir isim' olduğunu belirterek, 'Kurultay'daki vaatleri çok olumlu. Umarım hayata geçirir' dedi. 'Partide bir değişim gerekiyordu, bu da oldu' diyen İnanır, CHP'lilere ve yenilik isteyen çevrelere şöyle seslendi:


KİMSENİN İHTİRASA KAPILMA LÜKSÜ YOK
'Artık herkes Sayın Kılıçdaroğlu'na destek olmalıdır. Onu yalnız bırakmamak gerekir. Köstek değil destek olarak tüm partililer birleşmeli, tek yumruk, tek ses ve tek yürek olmalıdır. Partililerin bu andan sonra çatlak ses, kavga, ayrışma gibi lüksleri olamaz. Kavga etmeden elbirliğiyle Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde hareket edilmeli. Devir, eski devir değil. Dertler, sorunlar artık daha büyük. Bu nedenle partide de kimsenin kişisel ihtirasa kapılma lüksü yok.' İnanır, Kılıçdaroğlu'na da 'İlk yapması gereken, kurultayda verdiği sözlerin arkasında durmak' mesajını gönderdi.

TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜM
KADİR İnanır, 'Kılıçdaroğlu cephesinden size CHP saflarında aktif politikaya katılmanız yönünde teklif gelirse tavrınız ne olur?' şeklindeki soruya ise şu yanıtı verdi: 'Eğer bana gerçekten ihtiyaç olacaksa ve bu anlamda bana bir teklif gelirse, düşünürüm, neden olmasın.'