Sezon finali yaklaşan Ezel"de henüz ortaya çıkmayan Ramiz Dayı'nın eski dostu Kenan Birkan karakterini kimin canlandıracağı merak konusu oldu.

Sezonun en çok konuşulan dizisi Ezel"in yayınlanan son bölümden sonra Ramiz Dayı ve onun bir zamanlar dostu olan Kenan Birkan karakteri arasındaki büyük çekişme de iyice su yüzüne çıktı. Dizide henüz ortaya çıkmayan Kenan Birkan karakterini kimin oynayacağı ise büyük merak konusu oldu. Çeşitli internet ortamlarında Şener Şen"den Uğur Yücel"e Çetin Tekindor"dan Yetkin Dikinciler"e kadar birçok oyuncunun ismi geçerken Ezel izleyicileri karakteri Şener Şen"in canlandıracağına dair istek ve beklentilerini haftalardır yapımcıya duyurmaya çalışıyor. Ancak usta oyuncunun “bir teklif gelmedi” açıklaması bu ihtimali zayıflattı.

Kenan Birkan"ı kimin canlandıracağı konusunda bazı tahminler ise şöyle; Şener Şen, Uğur Yücel, Yetkin Dikinciler, Fikret Kuşkan, Köksal Engür, Settar Tanrıöven, Haluk Bilginer… Birkaç bölüm sonra sezon finali yapacak olan Ezel"de Kenan Birkan"ın bu sezon ortaya çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.