Instagram dondurma açma işlemlerinin ardından kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biri takipçilerin silip silinmediğidir. Instagram hesabını geçici olarak kapatma işlemi hesabınızı tamamen bloke etmez. Bu nedenle fotoğrafların veya takipçilerin silinmesi mümkün değildir. Ancak, zaman zaman dondurma işlemlerinden sonra bazı fotoğrafların ve takipçilerin silindiği görülmektedir. Hesap kullanılmaya devam ettikçe silinen fotoğraflar ve takipçiler tekrardan görünür.



Instagram hesabını dondurmak için internet tarayıcınız üzerinden işlem yapmanız gerekmektedir.

Instagram Hesabını Dondurmak İçin;



Instagram hesabının dondurulmasının ardından 24 saat sonra istediğiniz zaman ister 1 yıl sonra ister 2 gün sonra hesabınızı yeniden aynı şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yeniden Açılan Hesaptaki Kaybolan Fotoğraflar Geri Gelir Mi?

Instagram hesabı dondurulduktan sonra yeniden aktifleştirildiğinde hesabınızı aynen kullanmaya devam edebilirsiniz. üzerinden hesabınızı dondurduktan sonra istediğiniz zaman hesabınıza giriş yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz. Zaman zaman dondurma işlemlerinin ardından bazı fotoğrafların kaybolduğuna rastlanmaktadır. Ancak bu geçici bir durumdur. Hesabınızı aktif olarak kullanmaya devam ettikten sonra hesaptaki tüm fotoğraflar ve takipçiler kendiliğinden geri gelecektir.

Dondurulup Açılan Instagram Hesabı Yeniden Dondurulabilir Mi?

Instagram hesabını geçici olarak kapatıp açmak mümkündür. Instagram dondurduktan sonra açıp tekrar dondurma işlemi yapmak mümkündür. Ancak, bu işlemin yapılabilmesi için 7 gün beklemeniz gerekmektedir. Instagram tarafından kullanıcılarına hesaplarını dondurup açma işlemi için herhangi bir sınırlama getirilmemiştir. Ancak, hesabını dondurup yeniden aktifleştirdikten sonra eğer tekrardan hesabınızı dondurmak isterseniz 7 günlük sürenin geçmiş olması gerekmektedir. Instagram hesabınızı tamamen silmediğiniz sürece istediğiniz zaman hesabınızı kapatıp açabilirsiniz.