'Nikah Masası' şarkısı ile milyonların kalbine taht kuran ünlü sanatçı Ümit Besen'in, Hülya Avşar için şarkı yazdığı öğrenildi.

Avşar ile Kaya Çilingiroğlu ayrıldıktan sonra; bir TV programında Avşar'ın, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Kaya'yı severken görüntülerinin yayınlanması üzerine duygulanan Besen, oturup 'Ağlarım Gülüyorken' adlı şarkısını yazdı.

KENDİSİNDEN HABERİ YOK

Sahneye çıktığı Yenikapı Mercan Restaurant'ta, iki yıl önce yazdığı bu şarkıyı seslendiren ve yeni albümünde yer vereceğini söyleyen Besen'in, duygulandığı görüldü. "Bu şarkıdan Hülya Avşar'ın da haberi yok" diyen Besen, şarkıyı hangi duygular içinde yazdığını şöyle anlattı:

"Hülya Avşar'ı ekranda, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'tan olan oğlunu kucağına almış, severken gördüm. Kahkahalar atıyordu ama ben, onun yüzünde, içindeki hüznü hissettim. Umursamaz görünüyor ama gözyaşlarını içine akıtıyor gibiydi. O görüntüler beni çok etkiledi. Bu şarkıyı da o gün, o duygusal ruh hali içinde, tamamen içimden gelerek yazdım."

YENİ ALBÜM SÜRPRİZİ

Besen bu şarkıya, önümüzdeki aylarda çıkartmayı planladığı yeni albümünde yer verecek. Öte yandan ünlü sanatçı, yeni albümünde kendisinin ilk gençlik yıllarından itibaren severek dinlediği 'Artık Sevmeyeceğim', 'Bir Gün Dönse Bana', 'Kumsaldaki İzler' gibi şarkıları da kendi yorumuyla dinleyecileriyle buluşturmayı hedefliyor.

'AĞLARIM GÜLÜYORKEN'

Kendim için yaşamayı unuttum, unutuldum Eş dost ne der ne demez kimse yüzüme gülmez Arkamdan iyi söylemez Çekilmez olur bazen etrafımdaki yüzler Bilip bilmeden söyler zoruma giden sözler İçim ağlar yüzüm güler Ben aslında bu (mutlu) değilim Güçlü görünmeliyim Ayakta durmak için Hayatta kalmak için Ağlarım için için her gece aşkım (onun) için Onu sormayın bana Elbet bir bildiği var Başka bir sevdiği var, yılların hatırı var Kalbimde yarası var Bende çok anısı var Kim ne derse desin O, benim özelim, sevdim mi severim, belki deliyim O, benim her şeyim../sabah