Sevgilisi Ali Özbir"in doğum günü olan 2 Temmuz"da atv"deki "Esra Erol"la Evlen Benimle"nin canlı yayınında nikah masasına oturan sunucu Esra Erol, düğününü pazar akşamı Güral Sapanca Oteli"nde yaptı. Erol - Özbir çiftinin düğünü İstanbul"dan 100 kilometre uzaktaydı.

Şov dünyasından Seda Sayan, Selami Şahin, Merve Sevi, Oylum Talu, Pınar Aylin, Sibel Turnagöl, Safiye Soyman Faik Öztürk, Behzat Uygur, Zerrin Özer, Zerrin Arbaş, Fulya Özcan Ündüz, Gazanfer Ündüz, İpek Tanrıyar, Murat Dalkılıç ve Tanyeli gibi ünlülerin katıldığı düğünün solisti Ziynet Sali"ydi.

Sali, her türden, her telden söyleyip, davetlileri eğlendirdi. Yatsı ezanı okunurken davetlilerin uyarısı üzerine şarkısına ara veren Sali, gecenin sonuna doğru Selami Şahin ve Seda Sayan"ı da sahneye çıkartıp, şarkı söyletti.

"Pinti damat"ın düğün hediyesi BMW 316i Düğün pastası sahneye geldiğinde garsonun, "Bıçak kesmiyor" deyip, bahşiş beklemesi üzerine elini cebine atan damadın cebinden para çıkmayınca, imdadına koruması yetişti. Özbir, özel güvenlikten aldığı parayı garsona verirken eline mikrofonu alan Esra Erol, “Damat pinti çıktı, cebinde parası yok. Güvenlikten para alıp, bahşiş verdi” dedi.

Pasta kesildikten sonra damat, spot ışıklarının yan tarafa yönelmesini istedi. Özbir, “Esra"nın en çok istediği şeydi” deyip, ona evlilik hediyesi olarak alıp, düğün alanına getirdiği BMW 316i Sedan"ı gösterdi, Fiyatı 66 bin 678 TL olan otomobil Esra Erol"u kesmedi! Erol, “Adam yine paraya kıyamadı. Ali, istediğim bunun bir üst modeliydi” dedi. 20.00"de başlayan düğün, "gürültü yasağı" nedeniyle 23.59"da değil, ama 00.29"da bitti.

Emniyet yetkilileri müziğin bitirilmesini isteyince eline mikrofonu alan Erol, “İnsanlar rahatsız oluyormuş, o yüzden buradaki programımızı bitirmek durumundayız, ama eğlencemiz otelin diskosunda sürecek” dedi. Açık havada biten eğlence, diskoda geç saatlere kadar sürdü.

Esra evlendi, sıra onlarda Havuz başındaki kokteylde iki genç kız dikkatimi çekti. Çünkü biri, Esra Erol"a benziyordu. Sorunca tahminimde yanılmadığımı anladım. 24 yaşındaki Eda ile 23 yaşındaki Bihter, beş kızı olan Erol Ailesi"nin, son bekarları çıktı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Teknikerliği mezunu olan ve altı ay önce HSBC Genel Müdürlüğü"nde çalışmaya başladığını anlatan Bihter Erol, “Okumaya devam ediyorum, Anadolu Üniversitesi İşletme üçüncü sınıf öğrencisiyim” dedi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yallı Çalgılar Bölümü mezunu Eda Erol ise hedefinin yüksek lisans olduğunu söyledi. Kızlar, sıranın kendilerine geldiğini söyledi.

Seda Sayan, aradığı erkeği sonunda buldu Düğünde gözler Seda Sayan ve yeni sevgilisi Atilla Altay"ın üzerindeydi. Sayan ile Altay, düğün için Çeşme tatilini kesip, Sapanca"ya geldi. Esra Erol"a düğün hediyesi olarak kolye takan Sayan, ablası, eniştesi ve yeğenleriyle aynı masayı paylaştığı gecede sevgilisinin yanından bir kez ayrıldı, o da gelinin isteği üzerine sahneye çıkıp, şarkı söylemek için. Seda Sayan"ı iyi, Altay"ı biraz tanırım. O nedenle belirtmeliyim ki Atilla Altay, Seda Sayan"ın yıllarca hayalini kurduğu erkek modeline çok uygun...Sayan"ın hayalindeki erkek modeli nasıl biri mi? Özcan Deniz"in "Asmalı Konak"ta canlandırdığı "Seymen Ağa"yı düşünün. Seda Sayan"ın hayalindeki erkek modeli de "Seymen Ağa" gibi zengin, iyi eğitimli, yakışıklı, maço ve biraz da kabadayı biri. Demem o ki tencere yuvarlana yuvarlana sonunda kapağını buldu gibi.