HAMİLELİĞİ 9 AY SÜREMEYECEK
Üçüncü kez bebeğini kaybeden Seren Serengil, acı olayın ardından ilk kez konuştu.

Hamileliğinin altıncı ayında yüksek tansiyon nedeniyle acil olarak doğuma alınan Seren Serengil, bebeğini kaybetmenin acısını yaşıyor. Üst üste üç kez bebeklerini kaybeden Seren Serengil'in bebeklerini neden kaybettiği yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıktı. Kan pıhtılaşması adı verilen genetik bir rahatsızlığı olan ünlü yıldız, ilk kez Hürriyet'le konuştu.

Gözyaşları içinde sorularımıza yanıt veren Serengil, "Çok mutlu bir evliliğim var. Bu mutluluğu hep bir çocukla pekiştirmek istedim, ama olmadı, olmuyor. Kan pıhtılaşmasından dolayı ne yazık ki, hamileliklerim dokuz ay süremeyecek. Altı aylık hamileliğim boyunca sürekli olarak kan sulandırıcı iğne oldum ama bunun dozajı az gelmiş. Doktorlar bebeği yedi aya kadar karnımda sağlıklı bir şekilde taşıyabilirsem, yedi aylıkken alacaklarını ve hiçbir sorun yaşanmayacağını söylüyor. Ama dokuz ay bebeği karnımda taşımam mümkün değilmiş" açıklamasını yaptı.

2 Nisan'da Amerikan Hastanesi"ne yatırılan Serengil, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması riski taşıdığı için acil olarak doğuma alınmıştı. Sezaryenle doğum yapan Serengil'in "Stephanie" ismini verdiği bir kızı dünyaya gelmiş, ancak 400 gram doğan bebek, dört gün yaşayabilmişti.