Birbirinden farklı tasarımları, “Daha Fazla Sen” mottosuyla kadınların beğenisine sunan Mizalle; gündüzden geceye uzanan şık, zarif ve kullanışlı ürünleriyle moda severlerin vazgeçilmez adresi… Yeni sezonda Gamze Özçelik ile 30 parçadan oluşan özel koleksiyonu hazırlayan marka, kadınların tüm ihtiyaçlarına sesleniyor. 

 “Gamze Özçelik X Mizalle” Koleksiyonu modaya yön veriyor 

Şıklığına önem veren, kendinden emin ve güçlü kadınlardan esinlenerek hazırlanan ve 2019/20 Sonbahar Kış sezonunda moda severlerin beğenisine sunulacak olan koleksiyonda; etnik ve çiçek  desenleriyle bezenmiş elbiseler, kimono, kaftan, trençkot ve giy çık parçalar bulunuyor. Romantizmin eğlenceli detaylarda hayat bulduğu koleksiyonda volanlar, fırfırlar, büzgü detayları dikkat çekiyor. Her mevsim kullanıma uygun, hava alan ve kırışmayan kumaşlarla hazırlanan parçalar, doğallık, hafiflik ve şıklığı adeta yeniden tanımlıyor.

Özgür Renkler Modern Çizgiler

“Gamze Özçelik X Mizalle” koleksiyonunda, günlük hayatın dinamiklerinden esinlenerek tasarlanan renk ve desenler sonbahar esintilerini de yansıtıyor.  Sezon trendi sıcak toprak tonlarının hayat bulduğu her bir parça; modayı yakından takip eden, kendine zaman ayıran, özgür ve bakımlı kadınların temsilcisi olacak.

“Gamze Özçelik X Mizalle” koleksiyonuna adresinden ulaşabilir, geniş bir yelpazede sunulan ürünlerle alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz.

Kaynak: www.gaste24.com