Canlı yayına sürpriz telefon bağlantısıyla katılan Tamer Karadağlı"nın eski eşi Arzu Balkan çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tamer Karadağlı"nın arkasından hiç konuşmadığını ve kızları için hep iyi kalmaya çalıştıklarını hatırlatan Balkan, "Eski dost düşman olmaz! Biz Tamer"le evlilikten önce de dosttuk. Evlenerek bir kontrata imza attık. Ama kontrata uymadık. Dostluğumuzun ise bir kontratı yok . Aramızdaki dostluk ve annelik-babalık ilişkisi çok iyi gidiyor." dedi. Yeniden evlilik dedikodularına ise "Buna biz değil zaman karar verir. Ne olacağı hiç belli olmaz. Ama bu aralar ben mümkün olmadığını düşünüyorum." dedi.

Eski eşinin bu sözlerini dikkatle dinleyen Tamer Karadağlı ise şunları söyledi: "Arzu"yle biz dediği gibi çok yakın bir dosttuk. Ama evlenince iş biraz değişiyor.Herkesin sıkıntı çektiği bir "daralma evresi" vardır kesin. Şu an çok iyi bir ilişkimiz var ve her şey çok güzel gidiyor. Evlilik için bir şey söylersem "kehanet" olur." dedi.

Kız çocuğu sahibi olunca erkeklerin kadınlar hakkındaki bakış açılarının değiştiğine dikkat çeken Karadağlı, "Bir kızınız varsa eğer, kadınlar hakkındaki düşünceniz çok değişiyor. Kızım büyüyünce onun da kalbi kırılabilir diye düşünüyorsunuz. Bu yüzden kadınalra daha çok değer vermeye ve onlara karşı daha anlayışlı olmaya başlıyorsunuz." dedi.

GAZETEPORT