EBRU Gündeş ile Azerbaycan"da büyük petrol yatırımları bulunan bir ailenin oğlu olan 25 yaşındaki Reza Zarrab"ın ilişkisi tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz hafta özel bir uçakla Antalya"ya tatile gitti. Üç arkadaşlarının da kendilerine eşlik ettiği Gündeş ile Zarrab, beş yıldızlı otelin gözlerden uzak lüks süitine yerleşti. Yakalanırız korkusuyla odadan burunlarını bile çıkarmayan iki aşık, eğlence için İstanbul"dan popçu Ziynet Sali"yi getirtti.

CEP TELEFONLARI TOPLATILDI

ZİYNET Sali ve orkestrası, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ile üç arkadaşına özel konser verdi. Gündeş ve beraberindekiler bu eğlenceden dışarıya görüntünün sızmasını engellemek için orkestra üyelerinin cep telefonlarını kapatıp, toplattı. Gündeş"ten 10 yaş küçük olan Zarrab"ın sevgilisiyle birlikte şarkılara
eşlik ettiği özel gece, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

ÖZEL ŞARKI "SADECE SEVDİM"

Reza Zarrab, sözü kendisine ait olan "Sadece Sevdim" şarkısını Ebru Gündeş"e verdi. İkilinin ilişkisinin bu dönemde başladığı iddia ediliyor. Eski sevgilisi Azeri şarkıcı Günel ise Zarrab"ın hâlâ kendisini sevdiğini söylüyor ve Gündeş"i aralarına girmekle suçluyor.

Habertürk