Ahu Tuğba ve Oya Aydoğan arasındaki tartışma büyüyor. Birbirlerine karşılıklı salvolar yapan iki oyuncuda son söz Ahu Tuğba'da. Ahu Tuğba, Oya Aydoğan'ın, "Kimse sütten çıkma değil. Onun da gazino patronuyla ilişkisi olmuştu. Hepimizin gençlikte hataları oldu. Yakışmıyor bir tane çocuğu var. Allah akıl fikir versin. Kızının yanında bunları konuşmamalı. Reklâm için bunları söylüyorsa ayıp. Kızının teyzesi sayılırım. Ahu kendini toparla, kızın bu şekilde anılmasın. Belki o da oyuncu olmak istiyor ama yanlış yapıyor" sözlerine sert yanıt verdi.

DESTUR KELİMESİNİN ANLAMINI AÇIKLADI


Show Kulüp isimli programa konuşan, Tuğba, öncelikle destur kelimesinin anlamını açıklayarak söze başladı: ''Sözlerimi bazıları üzerine alındı. Türk sineması iki- üç isimle olmadı. Oya Hanım neden araya atladı? Bana "ağzına destur çeksin" diyor da destur nedir? Karanlık ıssız yerlerde abdestini yaparsan varlıkları uzaklaştırmak için destur çekersin. Cin çarpmasın diye. Ben cin miyim? Üç harfli miyim? Destur neye denir açıkladım. Anlamını bile bilmiyor.''

Ahu Tuğba, Oya Aydoğan'a olan sözlerini böyle bitirmedi. "Bülent Ersoy'la birlikte dolaşa dolaşa ona benzemeye başlamış" diyen oyuncu, "Ama Bülent Ersoy Oya'dan daha güzel. Bülent kılıklı. Desturu öğren de öyle konuş" şeklinde açıklamasını bitirdi.


Bu arada Oya Aydoğan ve Bülent Ersoy'un arası bir süredir bozulmuştu. İkili, Ersoy'un bir canlı yayında "Oya ile kavga edilmez, ılımlı bir insandır" demesiyle barıştı.