Hülya Avşar canlı yayında Saba'ya döküldü!
09 Haziran 2010 Çarşamba 07:51
Hülya Avşar CNN Türk ekranlarında Saba Tümer'e konuk oldu. Avşar, sık sık polemiklerle gündeme gelmesinin nedenlerini açıklarken adeta sırrını verdi...

Gündemin değişmez isimlerinden Hülya Avşar, CNN Türk ekranlarında Saba Tümer'e konuk oldu. Habertürk'teki programı yayındayken Tümer'le aynı saatte rating savaşı veren Avşar bu kez rakibinin misafiriydi.

Avşar son günlerde çok konuşulan fotoğraflarını da değerlendirdi. Hayli kilo aldığı gözlenen fotoğraflar Avşar'ı biraz da zor durumda bırakmıştı. Ancak Anlaşılan Avşar sanıldığı kadar kızgın değil.

"Gazeteye çıkanlar iyi yine. Sen bir de dergidekileri gör... Ama olsun hiç kızmadım. Bir gazetecilik başarısı sonuçta . O fotoğrafı çeken arkadaşı da tebrik ediyorum."

BENİ FAZLA CİDDİYE ALMAYIN, 'HE' DEYİN GEÇİN!

Avşar yaptığı ilginç çıkışlar ve tartışmalı açıklamalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Saba Tümer Avşar'ın bu kadar polemiğe konu olmasının nedenlerini sordu. Avşar adeta sırrını açıklar gibi ilginç çıkışlarının ardında yatan gerçeği açıkladı.



Avşar özet olarak 'beni bu kadar ciddiye alıp polemiğe girmeyin, 'he' deyin geçin' diyor. Gündem olan çıkışlarının ise aslında bir inattan ibaret olduğunu söylüyor.

Çok eğlendim ben bu meslekte. Ben bir şey dediğimde çok üstüme geliyorlar. Mesela ben 'Türkiye'nin en güzel kadınıyım' diyorum hemen başlıyorlar cevap vermeye ben de bunun üzerinde bir şey daha diyorum. Ama bıraksalar, geçip gitseler bir şey de olmayacak. Oradaki ironiyi görüp 'tamam' deyip geçseler hiç bir sorun olmayacak. İnatla üstüme gelindiğinde dayanamıyorum ve bir şey daha söylüyorum. (GAZETECİLER)