Yaprak Dökümü'nde oynayan Başak Sayan, katıldığı canlı yayında bir izleyicinin tepkisiyle karşılaşmış.

Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programının konuğu olan Başak Sayan, Yaprak Dökümü dizisinin ilk sezonunda aldığı tepkilere değindi.

"Ne kadar gerçekçi oynadığımı ilk sezon gördüm" diyen Sayan, "Sokaktaki tepkilerden fark ettim. Benim başıma çok acayip şeyler geldi" dedi.

Alışveriş mekanlarında, gittiği yerlerde acayip tepkilerle karşılaştığını belirten Sayan, canlı yayın sırasında aldığı bir tepkiyi ise hiç unutamamış.

Bir süre önce attan düşen ve önemli bir ameliyat geçiren Sayan, bu olaydan sonra katıldığı canlı yayında bir izleyicinin kendisine gösterdiği tepkiyi şöyle anlattı:

"Ameliyat sonrası ben tekrar çalışmaya başladım. Bir televizyon programı da yapıyordum aynı anda. Bir programa konuk olduk, programın kamera arkasını çekiyoruz biz o sırada. Kolumda askı var, çok ağrım var, ölüyorum ağrıdan. Yaşlı bir kadıncağız kalktı, canlı yayın esnasında 'İşte Allah'ın sopası yok. Yaptığın kötülüklerin cezası olarak kolun kırıldı'. Bunu öyle inanarak söylüyor ki. Yani şaşırıyorsun. O kadar inanmış ki senin o olduğuna..."

Televizyon Gazetesi