Canlandırdığı birbirinden bedbaht karakterler, İlker Aksum"un imajını olumsuz etkiledi! şu sıralar “Canım Ailem”in aşk acısıyla kıvranan Halim"i olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu, “Herkes bana bakıp "Kesin büyük bir aşk acısı çekmiştir" diye düşünüyor” diyor.

Dizideki durum ciddiye alındı

“Yabancı Damat”ın ezik içgüveysi ılker Aksum, şimdilerde ise “Canım Ailem”in aşk acısıyla kıvranan Halim"i olarak milyonlara ulaşıyor. Ama üst üste gelen bu acılı karakterler yüzünden izleyicinin gerçekle senaryoyu birbirine karıştırması, başarılı oyuncuyu rahatsız etmeye başladı. “ınsanlar dizideki durumu çok ciddiye alıyor. Hatta "Kesin çok büyük bir aşk acısı yaşamıştır" diyorlar benim için, ama yok öyle bir şey” diyen Aksum, gerçek hayatta mutlu bir evliliği olduğunu vurguluyor:

Biz daha cicim aylarındayız

“Bir yıllık evliyim. Cicim aylarında sayılırız. Eşim Belgin ile geziyoruz, dolaşıyoruz, sinemaya gidiyoruz, eğleniyoruz. ıstanbul zaten insanın canını sıkan bir yer değil. Aile yapılarımız da sağlam. ıyi gidiyor yani evlilik. Bir de asıl önemli olan ne kadar arkadaş olabildiğiniz... Her şeyi konuşabiliyor musun, bu önemli. Bizde bu "her şey"in bir sınırı yok mesela. Facebook"uma da bakıyor, cep telefonumu da kontrol ediyor. Her şey birbirimize serbest.”

Gazeteport