Duygusal anlar yaşayan Ali Sunal, "Biz harika bir aile olduk. Sette gerçek bir aile gibiyiz. Oya Abla'nın test sonucunu beklediğimiz günleri hatırlıyorum. Biz üzülsek de ona belli etmemeye çalıştığımız günleri hatırlıyorum. Sette hepimiz tek vücut olup Oya Abla için dua ederdik. Çok şükür, Allah Oya Abla'yı bize bağışladı. Ben Oya Abla'yı ekrandan izliyordum, şimdi onunla aynı dizide ve aynı programda yan yanayım. Bu benim için çok kıymetli bir şey. Onunla aynı programda olmak harika, benim için başarı bu. 'Vay be, ben neler yapmışım?' diyeceğim bir ekiple yan yanayım. Bütün ekip arkadaşlarımız, herkes, o zor günlerde birbirimize destek olduk, moral verdik. Böyle bir ekibimiz olduğu için çok gururluyum" dedi.

KEMOTERAPİDEN ÇIKIP SETE GİDİYORUM

Oya Başar ise dizinin kendisini hayata tutunmak için çok motive ettiğini belirterek" Çok güzel bir ortamda çalışıyorum. Halkın da diziyi sevip sahiplenmesi çok güzel tabii. İşinizde iyi olursanız, başarı kazanırsanız kendinizi daha güçlü ve dirayetli hissediyorsunuz. İnsanın işini sevmesi çok önemli. Ben sabah sete gitmek için, kemoterapiden çıkıyordum, 6'da yatıp uyuyordum" diye yanıt verdi.

İLK ÇOCUKLARI DÜŞÜNDÜM
Oya Başar , kanser olduğu haberini ilk aldığında çocuklarını düşündüğünü belirterek "Onların üzülecek olmaları düşüncesini kafamdan atamadım. İlk onlara söyledim ve "Merak etmeyin, geçecek" dedim. İnanıyordum geçeceğine. Çernobil'den sonra bu hastalıkta bir patlama oldu, çok fazla insanın başına geliyor. Ben grip olduğumu düşündüm, geçeceğine inandım. Geçti çok şükür. Bu hastalıkta en önemlisi atlatacağına inanmak. Anı yaşamak ve bunu trajik hale getirmemek" diye yanıt verdi.

ERKEKLER ZEKİ KADINLARDAN HOŞLANIRLAR AMA APTALLARLA BERABER OLURLAR

"Erkekler zeki kadınları mı yoksa aptalları mı tercih eder?" sorusuna Oya Başar'dan net bir yanıt ve ilginç bir benzetme geldi. "Erkekler zeki kadınlardan hoşlanırlar ama uzun vadede birlikte olmak için aptal kadınları seçerler. Zeki kadını idare edemezsiniz. Ben bunu şuna benzetiyorum: Mesela masa tenisi oynuyorsunuz. Sizinle oyun oynayabilecek, attığınız topu karşılayabilecek biriyle oynamak istersiniz. Attığınız toplar hep yere düşüyorsa bir anlamı olmaz. İki taraf da haz alamaz. Kadın-erkek ilişkisi de böyle. Denge, sağduyu ve emek gerektiriyor" diye yanıt verdi.